Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 9/3: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού - Gkourou.com Survivor Spoiler 9/3: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler 9/3: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η ένταση έχει ανέβει στα ύψη στο Survivor All Star, όχι μόνο μεταξύ των αντιπάλων ομάδων αλλά και στο εσωτερικό της κάθε μιας ξεχωριστά. Οι «Διάσημοι» είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα προβλήματα, καθώς μετρούν και συνεχόμενες ήττες που μειώνουν το ηθικό και αυξάνουν τον εκνευρισμό. Στους «Μαχητές» η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη, δεν λείπουν όμως και εκεί οι «σπόντες», οι «κλίκες» και οι εντάσεις.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, οι δύο ομάδες θα μπουν και πάλι απόψε στον στίβο μάχης έτσι ώστε να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού. Οι «κόκκινοι» είναι αυτοί που δείχνουν να το έχουν περισσότερο ανάγκη, αφού οι «μπλε» τους έχουν σαρώσει στα τελευταία αγωνίσματα και η πείνα… θερίζει στην καλύβα τους.

Η ομάδα των «Μαχητών» είναι αυτή που θα πάρει τη νίκη σε ένα ακόμα αγώνισμα αυτή την εβδομάδα.. Προφανώς κι αυτό θα πυροδοτήσει νέες εντάσεις, ειδικότερα από τη στιγμή που ακολουθεί Συμβούλιο του Νησιού και αποχώρηση από το Survivor All Star.

Στάθης Σχίζας: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων μετά την επιστροφή του - Προχωράει σε μηνύσεις 

Survivor spoiler: Βόμβα ΣΚΑΙ - Αυτός ο παίκτης πίεσε την Ελευθερίου να πει ψέματα στον Σχίζα



Διαφήμιση - Advertisement