Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 7/3: Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία; - Gkourou.com Survivor spoiler 7/3: Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία;

Survivor spoiler 7/3: Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο επίκεντρο του σημερινού επεισοδίου αναμένεται να βρεθεί η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη, η οποία έπεσε σαν «βόμβα» στην ομάδα των Διασήμων.

Οι συμπαίκτες του ψάχνουν να βρουν ποιος ευθύνεται πίσω από την απόφασή του αυτή, με τον κολλητό του φίλο, Νίκο Μπάρτζη, να στρέφεται εναντίον της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, λέγοντας ότι στα πρόσωπά τους βλέπει υποκρισία.

«Εγώ σιχαίνομαι.. δεν θέλω κάποιους ούτε να τους κοιτάξω», σχολιάζει η Σταυρούλα Χρυσαειδή, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο Συμβούλιου του νησιού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, με τους Κόκκινους να είναι αυτοί που «καίγονται» για τη νίκη, καθώς σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να αναδείξουν ακόμα δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Από ‘κει και πέρα, η ένταση που επικρατεί στην παραλία μεταφέρεται και στο Συμβούλιο, με την Ελευθερία Ελευθερίου να κατηγορείται από τους συμπαίκτες της, ενώ το γέλιο της χαρακτηρίζεται «αναίδεια» από τον Σπύρο Μαρτίκα. 

Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία σας έχουμε ενημερώσει ΕΔΩ.

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια!!

Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία; 

Ισχυρή εκτίμηση και πληροφορία του gkourou.com είναι ότι η Κόκκινη ομάδα θα αντιδράσει και θα κερδίσει την 3η ασυλία.  

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης είναι ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση.

Δείτε ΕΔΩ τον 3ο υποψήφιο για αποχώρηση.


Διαφήμιση - Advertisement