Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 23/3: Αυτή είναι η απόφαση Ατζούν για Γκότση και Καραγκούνια - Θα αποβληθούν; - Gkourou.com Survivor Spoiler 23/3: Αυτή είναι η απόφαση Ατζούν για Γκότση και Καραγκούνια - Θα αποβληθούν;

Survivor Spoiler 23/3: Αυτή είναι η απόφαση Ατζούν για Γκότση και Καραγκούνια - Θα αποβληθούν;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor All Star spoiler 23/03: Τα πάνω κάτω μέσα σε λίγες μέρες ήρθαν στο Survivor All Star και μετά τον τσακωμό του Ηλία Γκότση με τον Τάκη Καραγκούνια!

Αρχικά η παραγωγή είχε αποφασίσει την οριστική αποβολή των δύο παικτών! Κι αυτή είναι η βόμβα που σας αποκαλύπτουμε σήμερα! Ωστόσο υπήρξαν πιέσεις από πολλές πλευρές ώστε να παρθεί πίσω η απόφαση αυτή. Ο λόγος είναι σαφές.

Ότι εδώ και περίπου έναν μήνα έχουν σταματήσει να μπαίνουν νέοι παίκτες στο Survivor All Star, με αποτέλεσμα να μην υπήρχαν αντικαταστάτες των δύο παικτών! Τι σημαίνει αυτό; Πως θα έπεφτε έξω ο προγραμματισμός του καναλιού και της παραγωγής για τελικά στις αρχές Ιουλίου.

Μπορεί να υπάρχουν παραθυράκια για αποχωρήσεις αλλά αν η παραγωγή από μόνη της αποβάλλει παίκτες, τι θα γίνει αν υπάρξουν και οικειοθελείς αποχώρησης, όπως για παράδειγμα τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει για την Εύη Σαλταφερίδου αλλά και τον Γιωρίκα Πηλίδη!

Έτσι η παραγωγή αποφάσισε να τους αφήσει εκτός μόνο από το σημερινό έπαθλο φαγητού, με αποτέλεσμα να μην πάρουν μέρος απόψε στο αγώνισμα! Μένει να φανεί αν θα υπάρχουν επιπτώσεις και από τους συμπαίκτες τους γιατί σε ενδεχόμενη ήττα σίγουρα αρκετοί θα τους κατηγορήσουν!

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού σήμερα.

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί την Πέμπτη.


Διαφήμιση - Advertisement