Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 22/3: Αυτό είναι το σκορ στο σημερινό αγώνισμα - Αυτός τον τελευταίο πόντο - Gkourou.com Survivor spoiler 22/3: Αυτό είναι το σκορ στο σημερινό αγώνισμα - Αυτός τον τελευταίο πόντο

Survivor spoiler 22/3: Αυτό είναι το σκορ στο σημερινό αγώνισμα - Αυτός τον τελευταίο πόντο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Άλλο ένα πολύ δυνατό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (22/3) και πλέον οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι... πέντε!

Ειδικότερα, υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι: ο Τάκης Καραγκούνιας, η Νικολέτα Μαυρίδη, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Γιώργος Κόρομι.

«Κάποιοι δεν με θέλουν εδώ αλλά με θέλουν δεν με θέλουν ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής», είπε ο Γιώργος Κόρομι ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας τα έβαλε όλα κάτω και είπε:

«Είναι η πέμπτη φορά που βγαίνω υποψήφιος. Ο κόσμος έχει τα δικά του κριτήρια και οποιαδήποτε απόφασή του είναι σεβαστή».

Απόψε το βράδυ, οι δύο ομάδες θα μπουν στον στίβο μάχης και θα παλέψουν για την επικοινωνία με τα οικεία τους πρόσωπα.

Αυτοί που θα καταφέρουν να βγουν νικητές και να απολαύσουν το συγκεκριμένο "πολύτιμο" έπαθλο είναι  οι Κόκκινοι με σκορ 10-6.  

Η Εύη Σαλταφερίδου θα αντιμετωπίσει το υπερόπλο Σταυρούλα, η οποία θα επικρατήσει και θα χαρίσει στην ομάδα της την επικοινωνία. 

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού της Πέμπτης.

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί την Πέμπτη.

Βόμβα! Αυτός είναι ο λόγος που τέθηκαν εκτός παιχνιδιού Γκότσης και Καραγκούνιας


Διαφήμιση - Advertisement