Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 22/3: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας - Gkourou.com Survivor Spoiler 22/3: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler 22/3: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ήταν που ήταν… τεταμένο το κλίμα στους Μπλε το τελευταίο διάστημα, ήρθε και η υποψηφιότητα του Τάκη Καραγκούνια για να τους κάνει ακόμα πιο πολύ άνω-κάτω.

Όπως αποκαλύπτεται στο trailer του αποψινού επεισοδίου, ο μισθοφόρος μπήκε στο στόχαστρο πολλών συμπαικτών του με τη συμπεριφορά που έχει, με την την Εύη Σαλταφερίδου να είναι έξαλλη μαζί του.

«Νιώθω ότι τερμάτισα με τον Τάκη. Κάνει συνεχή επίθεση και προσπαθεί να βγει από πάνω με κάθε τρόπο» αναφέρει χαρακτηριστικά. Από την πλευρά του, ο Τάκης τονίζει πως δεν θα ζητήσει συγγνώμη για κανένα λόγο και ζητά να σταματήσουν να τον κατηγορούν. Μάλιστα, χαρακτηρίζει «παρτάκηδες» τους συμπαίκτες του.

Παράλληλα, το δικό της μήνυμα στέλνει και η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία δεν αντέχει πλέον τέτοιες συμπεριφορές και τόση έντονη τοξικότητα.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα στο αγώνισμα με έπαθλο την τρίτη ασυλία. Πρόκειται για μια πολύ κρίσιμη μάχη, μιας και όποια ομάδα ηττηθεί θα βγάλει ακόμα δύο παίκτες της στον τάκο.

Δείτε ΕΔΩ το trailer

Οι Μαχητές είναι οι νικητές της εβδομάδας στις ασυλίες, κάνοντας το 2-1 μετά την αποψινή ισοφάριση των Διασήμων, στην τρίτη ασυλία της Τρίτης και στέλνοντας τους Κόκκινους για την ανάδειξη δύο, τουλάχιστον, υποψηφίων προς αποχώρηση. 

Δείτε ΕΔΩ  όλους τους υποψήφιους

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια!!

Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας της Τετάρτης 22/3;

Ισχυρή εκτίμηση του gkourou.com είναι ότι η Κόκκινη  ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας της Τετάρτης 22/3.

Υπομονή μέχρι το τελικό spoiler που θα έρθει σε λίγο.

Οριστικό!!

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί


Διαφήμιση - Advertisement