Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 20/3: Βόμβα! Αυτός ο παίκτης είναι ο 2ος υποψήφιος - Gkourou.com Survivor Spoiler 20/3: Βόμβα! Αυτός ο παίκτης είναι ο 2ος υποψήφιος

Survivor Spoiler 20/3: Βόμβα! Αυτός ο παίκτης είναι ο 2ος υποψήφιος


Διαφήμιση - Advertisement

 


Οι Διάσημοι και οι Μαχητές ρίχτηκαν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Νικητές αναδείχθηκαν οι Μαχητές με 10-9 και έτσι οι Διάσημοι έπρεπε να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου οι Διάσημοι να ψηφίσουν. Ο Γιώργος Λιανός μέτρησε τις ψήφους και ανακοίνωσε πως η πρώτη υποψήφια για αυτήν την εβδομάδα είναι η Νικολέτα Μαυρίδη, αν και αρκετοί περίμεναν ότι στον τάκο θα έβγαινε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια!!

Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία; 

Οι Διάσημοι είναι αυτοί που τη Δευτέρα περνάνε στην αντεπίθεση, κατακτούν τη νίκη και κάνουν το 1-1 στις ασυλίες της εβδομάδας.

Οι Μαχητές θα πάνε ως ηττημένοι στη συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν υποψήφιο ή υποψήφια για αποχώρηση.

Αναμένεται ένας μικρός χαμός στην ομάδα των Μαχητών με την ανακοίνωση του 2ου υποψήφιου. 

Ποιος θα είναι ;

Κι ενώ όλοι αναμένουν Ασημακόπουλο, ή Πάνο Κωνσταντινίδη ή... έστω Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αφού είναι και από τους πλέον αδύναμους παίκτες στον στίβο μάχης, οι Μαχητές κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και επιλέγουν να ψηφίζουν σύμφωνα με το κλίμα της έντασης που έχει διαμορφωθεί στην καλύβα τους.

Υποψήφιος για αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών ο Τάκης Καραγκούνιας.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Διαφήμιση - Advertisement