Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 19/3: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία (update) - Gkourou.com Survivor spoiler 19/3: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία (update)

Survivor spoiler 19/3: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία (update)


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο επεισόδιο της Πέμπτης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη, η Μελίνα Μεταξά και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, διεκδίκησαν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Τζο Μαριδάκη, είναι αυτή που αποχωρεί από το Survivor All Star. Η παίκτρια της Μπλε ομάδας, έφυγε από το συμβούλιο με καλή διάθεση και χαμόγελο.

Πλέον και οι δύο ομάδες έχουν δείξει ποιους παίκτες θέλουν και ποιους δεν θέλουν καθώς οι υποψήφιοι συνήθως είναι οι γνωστοί...

Από την ομάδα των Κόκκινων ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ελευθερία Ελευθερίου είναι οι παίκτες που βρίσκονται στον τάκο ενώ από την ομάδα των Μαχητών ο Πάνος Κωνσταντινίδης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μελίνα Μεταξά δεν θα εντυπωσιαστούν αν ακούσουν το όνομά τους.

Ωστόσο και οι Μπλε και οι Κόκκινοι συνεχίζουν να παλεύουν στους στίβους μάχης με τους μεν να δίνουν πλέον περισσότερα στα αγωνίσματα και τους δε να επιδιώκουν αρκετό ριάλιτι, αλλά παράλληλα να καταφέρνουν και κάποιες νίκες.

Άραγε ποιοι θα βρεθούν στον... τάκο την εβδομάδα που μας έρχεται; Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει την επόμενη Πέμπτη;

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια.

Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Η πρώτη ισχυρή εκτίμηση του gkourou.com όπως είδατε την Πέμπτη ΕΔΩ, ήταν ότι οι Μπλε θα κερδίσουν τουλάχιστον μία ασυλία.

Πέσαμε μέσα;

Ναι!

Η πρώτη πληροφορία που έφτασε στο gkourou.com είναι ότι η Μπλε ομάδα θα κερδίσει την 1η ασυλία.

Θα επανέλθουμε σε λίγο ΕΔΩ με το οριστικό spoiler αλλά και το ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση.

Δείτε ΕΔΩ  ποιος είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει.


Διαφήμιση - Advertisement