Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 14/3: Χαμός!! Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία; - Gkourou.com Survivor spoiler 14/3: Χαμός!! Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία;

Survivor spoiler 14/3: Χαμός!! Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Με κόντρες και εντάσεις ξεκίνησε η νέα εβδομάδα του Survivor All Star για την μπλε ομάδα όπως παρακολουθήσαμε, το βράδυ της Κυριακής 12 Μαρτίου.

Στο στίβο μάχης το παιχνίδι εξελίχθηκε για γερά νεύρα. Η ομάδα που επικράτησε τα ταυτόχρονα κέρδισε την ασυλία ήταν η Κόκκινη με σκορ 10-9. Έτσι η Μπλε ομάδα οδηγήθηκε στο Συμβούλιο του Νησιού και ψήφισε για ακόμα μια φορά τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Μόλις ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα, εκείνος εξερράγη. «Πήρα τώρα μια απόφαση! Θέλω να αποχωρήσω, πραγματικά! Θέλω να πάω πίσω στην Ελλάδα γιατί δεν μπορώ να είμαι εδώ πέρα σε αυτή την παράσταση! Παιδιά, φεύγω! Δεν κάθομαι με τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να κάτσω».

Κόκκινοι και Μπλε αγωνίζονται για τη δεύτερη ασυλία, προκειμένου να μην βρεθούν στον τάκο και αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιο συμπαίκτη τους.

Σας έχουμε ενημερώσει ήδη ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία.

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια!!

Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία; 

Ισχυρή εκτίμηση και πληροφορία του gkourou.com είναι ότι η Κόκκινη  ομάδα θα κερδίσει την 3η ασυλία.

Δείτε ΕΔΩ τον 2ο υποψήφιο για αποχώρηση.

Δείτε ΕΔΩ τον 3ο υποψήφιο για αποχώρηση.

Survivor Spoiler 13/3: Ανατροπή! Βγαίνει και 4ος παίκτης υποψήφιος σήμερα


Διαφήμιση - Advertisement