Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 12/3: Οριστικό! Αυτό είναι το τελικό σκορ σήμερα - Αυτός φέρνει τον τελικό πόντο - Gkourou.com Survivor Spoiler 12/3: Οριστικό! Αυτό είναι το τελικό σκορ σήμερα - Αυτός φέρνει τον τελικό πόντο

Survivor Spoiler 12/3: Οριστικό! Αυτό είναι το τελικό σκορ σήμερα - Αυτός φέρνει τον τελικό πόντο


Διαφήμιση - Advertisement

 



Μια εβδομάδα που αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον τόσο στο αγωνιστικό μέρος, όσο και στο ριάλιτι που φυσικά κυριαρχεί από την πρώτη στιγμή, αφού οι ισορροπίες έχουν ανατραπεί για τα καλά και η Ελευθερία Ελευθερίου έχει πάρει καθαρά πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αν θα της βγει σε καλό, αναφορικά με τη διασφάλιση της παραμονής της ή όχι και αυτήν την εβδομάδα, θα το γνωρίζουμε μετά την ολοκλήρωση και των τριών ασυλιών...

Με το καλημέρα, λοιπόν, στις ασυλίες της εβδομάδας που ξεκινούν την Κυριακή έχουμε ανατροπή.

Και αυτό συμβαίνει, πολύ απλά, διότι οι Μαχητές γνωρίζουν την ήττα, οι Διάσημοι κατακτούν την πρώτη ασυλία με 10-9 και έτσι ο υποψήφιος προς αποχώρηση θα αναδειχθεί από την Μπλε ομάδα.

Με άλλα λόγια, πάμε σε ένα παιχνίδι που θα κριθεί στο flag race. Με το σκορ στο 9-9, τον τελικό στόχο θα αναλάβει από τους κόκκινους η Σταυρούλα και από τους μπλε ο Γιωρίκας Πιλίδης. Και μαντέψτε. Η Σταυρούλα θα το κάνει για ακόμα μία φορά. Θα κερδίσει έναν δυνατό παίκτη. Όπως συνέβαινε και με τον Άρη Σοϊλέδη πέρυσι.

Δείτε ΕΔΩ ποιοι κερδίζουν τη 2η ασυλία.

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης είναι ο 1ος υποψήφιος.


Διαφήμιση - Advertisement