Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο - Η μεγάλη έκπληξη του Λιανού - Gkourou.com Survivor All Star: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο - Η μεγάλη έκπληξη του Λιανού

Survivor All Star: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο - Η μεγάλη έκπληξη του Λιανού


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το βράδυ της 8ης Μαρτίου, το «Survivor All Star» θα είναι ξανά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της prime time. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός θα «τρελάνει» τους παίκτες με μία μεγάλη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που έχουν μαζευτεί οι δύο ομάδες για να ξεκινήσει ο αγώνας και πριν αποκαλυφθεί το έπαθλο, ο παρουσιαστής βγάζει ένα μεγάλο μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα για να τα προσφέρει στα κορίτσια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Όπως βλέπουμε στο αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το Newsbomb, ο Σάκης Κατσούλης παίρνει το τριαντάφυλλο και το δίνει ο ίδιος στην αγαπημένη του Μαριαλένα αγκαλιάζοντάς την και δίνοντάς της ένα φιλί.

«Ευχαριστούμε που υπάρχετε στη ζωή μας, που μας προσέχετε… Να σας χαιρόμαστε, να μας κάνετε τη ζωή ακόμη πιο όμορφη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητοό της Πέμπτης


Διαφήμιση - Advertisement