Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Καταγγελία Βόμβα του Μισθοφόρου για την σημερινή αποχώρηση - Gkourou.com Survivor All Star: Καταγγελία Βόμβα του Μισθοφόρου για την σημερινή αποχώρηση

Survivor All Star: Καταγγελία Βόμβα του Μισθοφόρου για την σημερινή αποχώρηση


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το χτεσινό επεισόδιο του Survivor βρήκε τους διάσημους νικητές στο έπαθλο επικοινωνίας μετά από τρεις εβδομάδες και η συγκίνηση δεν έλειψε για τους παίκτες που άκουσαν τις φωνές των πιο αγαπημένων τους προσώπων να τους μιλούν και να τους εμψυχώνουν.

Στην μπλε καλύβα, ο Τάκης έχει πια απομονωθεί από όλους και η ένταση δεν έλειψε με τον Ηλία Γκότση με τον οποίο ο Καραγκούνιας έφτασε να πιαστεί στα χέρια.

O Τάκης έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την Μαριαλένα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο πως έχουν απομακρυνθεί από κοντά τους, για να μην χαλάσουν την εικόνα τους.

Μπορεί τα spoilers στα social media να μιλούν για αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη, υπήρξε η τοποθέτηση Μισθοφόρου που έβαλε και πάλι «φωτιά» στο Survivor.

Ο Μισθοφόρος που αποχώρησε πολύ νωρίς και αρκετά πικραμένος από το Survivor All Star, τόνισε πως η διαρροή του ονόματος της Νικολέτας έγινε προτού καν μαγνητοσκοπηθεί το επεισόδιο αποχώρησης κι ενώ μόλις τέσσερις άνθρωποι της παραγωγής ήξεραν ποιος αποχωρεί.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού σήμερα.


 


Διαφήμιση - Advertisement