Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Αποκάλυψη για κρυφές επικοινωνίες Μαρτίκα και εμπλοκή ατόμου της παραγωγής - Gkourou.com Survivor All Star: Αποκάλυψη για κρυφές επικοινωνίες Μαρτίκα και εμπλοκή ατόμου της παραγωγής

Survivor All Star: Αποκάλυψη για κρυφές επικοινωνίες Μαρτίκα και εμπλοκή ατόμου της παραγωγής


Διαφήμιση - Advertisement

 


Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο “φως”, τις τελευταίες ώρες, για τις… “παρανομίες” των παικτών του Survivor All Star. Στο επίκεντρο αυτή τη φορά ο Σπύρος Μαρτίκας! 

Λίγες ώρες μετά τη «βόμβα» πως από το Survivor All Star αποβλήθηκαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης, μια νέα αποκάλυψη έρχεται να… ταράξει τα νερά!  

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου παρουσίασε φωτογραφία – ντοκουμέντο με πάπυρο ο οποίος αποδεικνύει την επικοινωνία του Σπύρου Μαρτίκα με τον… έξω κόσμο!  

Ο γνωστός παίκτης και φαρμακοποιός είχε γράψει γράμμα με το οποίο απευθυνόταν στην αδελφή του και της έθετε ερωτήματα για την κατάσταση που επικρατεί εκτός Survivor, ζητώντας της μάλιστα να του απαντήσει σε όλα! 

Ωστόσο οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εκεί, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το γράμμα – πάπυρος θα “μεταφερόταν” στην αδελφή του μέσω ατόμου της παραγωγής!

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια στις αποκαλύψεις για το Survivor All Star!  

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης είναι ο 4ος υποψήφιος.


Διαφήμιση - Advertisement