Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Τα 300 ευρώ και η λίστα με τα φαγητά που «έκαψαν» Πιλίδη και Γκότση - Έτσι τους έπιασε στα πράσα η παραγωγή! - Gkourou.com Survivor All Star: Τα 300 ευρώ και η λίστα με τα φαγητά που «έκαψαν» Πιλίδη και Γκότση - Έτσι τους έπιασε στα πράσα η παραγωγή!

Survivor All Star: Τα 300 ευρώ και η λίστα με τα φαγητά που «έκαψαν» Πιλίδη και Γκότση - Έτσι τους έπιασε στα πράσα η παραγωγή!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το τι συμβαίνει στο Survivor All Star κάθε 24ωρα που περνά και το τι καταλήγουμε να βλέπουμε εμείς ως τηλεθεατές στις οθόνες μας τελικά απέχει πολύ και το συνειδητοποιήσαμε για ακόμα μια φορά σήμερα, Τρίτη 28/3, μετά από όσα έγιναν γνωστά μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας και το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έγινε, τι πραγματικά συνέβη, και η παραγωγή έφτασε στο να αποβάλλει τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Ηλία Γκότση! Εμείς δεν είδαμε ούτε το 1/3 από όσα βίωσαν οι παίκτες... Τώρα εξηγείται για ποιο λόγο στην ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού την Κυριακή δεν υπήρχαν έντονες αντιδράσεις...

Όπως μετέφερε ο Νίκος Παρτσώλης, λοιπόν, τότε όλα ξεκίνησαν τότε που ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε κάνει την δημοπρασία με τα φαγητά. Ο Ηλίας Γκότσης ήταν ο μόνος που δεν «χτύπησε» κανένα πιάτο κάτι που παραξένεψε τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος τον κατηγόρησε για χρήση κινητού (με βάση του ότι πάντα σε καυγάδες ξεφεύγουν πράγματα στον Ηλία που είναι λες και έχει ακούσει τι έχει πει ο Τάκης γι' αυτόν στις προσωπικές του συνεντεύξεις) αλλά και για τροφή, δηλαδή είπε ότι είναι χορτασμένος και γι' αυτό δεν διεκδικεί κανένα πιάτο.

Η παραγωγή, τότε ρώτησε τον Τάκη ξεκάθαρα αν επιμένει σε αυτά που λέει κι αν θέλει να κατηγορήσει τον Γκότση για κάτι συγκεκριμένο κι εκείνος ενώ αρνήθηκε την χρήση του κινητού επέμεινε στο φαγητό! Μετά από πολύωρη έρευνα, λοιπόν, της παραγωγής εντοπίστηκε ένας local στου οποίου το κινητό φαινόταν πως έγινε κατάθεση 300 ευρώ από τον Γιωρίκα Πιλίδη. Συγκεκριμένα άνθρωπος του Γιωρίκα που βρισκόταν πίσω στην Ελλάδα έστειλε στον local τα λεφτά. Να γιατί, λοιπόν, ο Πιλίδης κατηγορήθηκε για χρήση κινητού.

Τη νύχτα που βγήκε η Ελευθερία Ελευθερίου υποψήφια προς αποχώρηση, οι δυο παίκτες ρωτήθηκαν από την παραγωγή μπροστά σε όλους για το αν έχουν παραβεί κάποιον κανονισμό κι ενώ ο Πιλίδης το παραδέχθηκε και ζήτησε συγγνώμη, ο Ηλίας Γκότσης αρνήθηκε τα πάντα και σε εκείνη την δεδομένη στιγμή μπούκαρε στο συμβούλιο ένας άλλος local που είχε εντοπιστεί, με μια λίστα γραμμένη στα αγγλικά, που αποδείχθηκε στην συνέχεια πως ήταν λίστα που ανέγραφε τα τρόφιμα - κι όχι μόνο - που ήθελε ο Γκότσης να του φέρουν. Ο Γκότσης αρνήθηκε ξανά πως έχει κάποια εμπλοκή στηριζόμενος στο ότι η λίστα είναι γραμμένη στα αγγλικά ενώ εκείνος δεν ξέρει αγγλικά κι αφού για 5 συνεχόμενες φορές αρνήθηκε τα πάντα, η παραγωγή μετά από ψάξιμο εντόπισε κι άλλα στοιχεία στα οποία δεν χωράει αμφισβήτηση.

Κι αυτός ήταν και ο λόγος που η αποβολή ανακοινώθηκε τρεις ημέρες μετά στους παίκτες. Επί τρεις ημέρες η παραγωγή δούλευε στο να βρει τι πραγματικά συμβαίνει και το βρήκε! Να σημειωθεί πως 1. στη λίστα με τα φαγητά δεν ήταν γραμμένα μόνο φαγητά αλλά τσιγάρα και αναψυκτικά και 2. αν ο Γκότσης όντως δεν ξέρει αγγλικά, μάλλον κάποιος (συμπαίκτης του;) τον βοήθησε να γράψει την λίστα η οποία παραδόθηκε στον local!

Να σημειωθεί επίσης πως ο local δεν χρειάζεται να είναι κάποιος κάτοικος του Άγιου Δομίνικου. Μπορεί να είναι και κάποιο άτομο της παραγωγής που φυλάει τα σύνορα του παιχνιδιού για να μην τραυματιστεί κάποιος παίκτης ή ξεφύγει από τα όρια.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement