Διαφήμιση - Advertisement
Βάνα Μπάρμπα: Πρόβλημα υγείας για την ηθοποιό – Ταξίδεψε στην Ιταλία για να λάβει ιατρική γνώμη - Gkourou.com Βάνα Μπάρμπα: Πρόβλημα υγείας για την ηθοποιό – Ταξίδεψε στην Ιταλία για να λάβει ιατρική γνώμη

Βάνα Μπάρμπα: Πρόβλημα υγείας για την ηθοποιό – Ταξίδεψε στην Ιταλία για να λάβει ιατρική γνώμη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει η Βάνα Μπάρμπα και γι’ αυτό το λόγο θα απέχει στις προσεχείς εκλογές. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε έως την Ιταλία για να λάβει ιατρική γνώμη. H Βάνα Μπάρμπα μίλησε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή  «Πρωινό μας» κατά την επιστροφή της από τη Ρώμη.

Η ηθοποιός δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για την περιπέτεια που περνάει. Μπροστά στη κάμερα της εκπομπής αρκέστηκε να πει πως: «Είχα πάει με την κόρη μου στη Ρώμη και ήταν πολύ όμορφα. Πήγα για ιατρικούς λόγους, πήρα τη γνώμη κι άλλων ανθρώπων και ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά με την υγεία μου, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Το ταξίδι συνέπεσε με τα γενέθλιά μου. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά παίρνουν το δρόμο τους. Δεν μας ανήκουν, εμείς ακολουθούμε από πίσω με την αγάπη μας. Η Φαίδρα ακούει τη γνώμη μου για τα προσωπικά της» σημείωσε η Βάνα Μπάρμπα για το ταξίδι της.

Η ηθοποιός πρόσθεσε πως δεν θα είναι υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές εξαιτίας του προβλήματος της: «Λόγω του θέματος που προέκυψε με την υγεία μου δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές, δεν έχω το σθένος. Μακάρι να κάνω ένα τηλεοπτικό come back στα όρια που μπορώ».

Η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε και στην τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν μας αξίζει σαν Έλληνες να περνάμε αυτά τα πράγματα, δεν ξέρω αν μπορούμε να το ξεπεράσουμε κι αν μπορούμε να το ξεχάσουμε κι αυτό, όπως πολλά άλλα. Να αφήσετε τους Έλληνες καλλιτέχνες, κάτι ξέρουν.Να τους έχετε εμπιστοσύνη. Πέρα του ότι είναι σπουδαίοι, κάτι ξέρουν, κάποιο μήνυμα θέλουν να περάσουν, που ίσως δεν το καταλάβαμε».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το gkourou.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.


Διαφήμιση - Advertisement