Διαφήμιση - Advertisement
ΣΚΑΪ: Ο Μουτσινάς έφυγε, ο Σεφερλής έρχεται και κάποιος ακολουθεί - Gkourou.com ΣΚΑΪ: Ο Μουτσινάς έφυγε, ο Σεφερλής έρχεται και κάποιος ακολουθεί

ΣΚΑΪ: Ο Μουτσινάς έφυγε, ο Σεφερλής έρχεται και κάποιος ακολουθεί


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η 14η Μαρτίου σήμανε για τον ΣΚΑΪ μία αποχώρηση, αλλά και μία νέα άφιξη. Όμως, τα σχέδια για την επόμενη χρονιά δεν σταματούν εδώ.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης και μετά τα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες εβδομάδες, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε… νωρίτερα από αυτό που όλοι περιμέναμε τις επίσημες ανακοινώσεις για το μέλλον του μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι». «Δεν θέλω καθόλου, αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω. Έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση αρχικά και κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός και αν δεν μου το έχουν πει και κάνω το βλάκα αυτή τη στιγμή. Συνήθως δεν μιλάω, αλλά τώρα θα μιλήσω. Δεν ισχύει καθόλου. Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου. Σας έχω όλους τακτοποιημένους, σας έχω γράψει από ένα εξοχικό, να καθίσετε και να περάσετε τη ζωή σας σαν άνθρωποι», ανέφερε με χιούμορ. «Αποφάσισα ότι φέτος θα σταματήσω να κάνω δική μου εκπομπή. Πολύ πιθανό, ένα 80-90% να μείνω και εκτός τηλεόρασης. Είναι μία δική μου απόφαση που δε νιώθω ότι πρέπει να την επικοινωνήσω», πρόσθεσε.

Λίγη ώρα αργότερα, τα στελέχη του καναλιού του Φαλήρου αποφάσισαν να ανακοινώσουν την άφιξη του Μάρκου Σεφερλή. «Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του. Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά. Πρόκειται για ένα άτομο που το κανάλι θέλει να αξιοποιήσει πιθανότατα σε περισσότερα από ένα πρότζεκτ και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Η μεταγραφική περίοδος, όπως φαίνεται, φέτος ξεκίνησε πιο νωρίς από ποτέ ενώ ο ΣΚΑΪ επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις στους τηλεθεατές του. Ο Χρήστος Φερεντίνος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την επόμενη χρονιά, καθώς ο σταθμός έχει πάρει τα δικαιώματα από τηλεπαιχνίδια και εκπομπές στις οποίες ο παρουσιαστής είναι μετρ. Η έλευσή του θα είναι μία ακόμη κίνηση ματ των στελεχών και αυτό σίγουρα θα αποδειχθεί και στους πίνακες της Nielsen.


Διαφήμιση - Advertisement