Διαφήμιση - Advertisement
Τέμπη: «Τον χαρακτήρισαν “πατέρα-τέρας” επειδή μίλησε για τις αποζημιώσεις» - Gkourou.com Τέμπη: «Τον χαρακτήρισαν “πατέρα-τέρας” επειδή μίλησε για τις αποζημιώσεις»

Τέμπη: «Τον χαρακτήρισαν “πατέρα-τέρας” επειδή μίλησε για τις αποζημιώσεις»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Πάνος Νιαβής, αδελφικός φίλος του πατέρα της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, που ξέσπασε για όσα καταλογίστηκαν στον Χρήστο Χούπα μετά τις δηλώσεις που αφορούσαν στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης για τις οικογένειες των θυμάτων Τεμπών, μίλησε στη Super Κατερίνα.

«Ξεκίνησε μία επίθεση στον Χρήστο Χούπα, παρόλο που ανήκει πολιτικά στην αντιπολίτευση. Ο κ. Τσίπρας και ο βουλευτής του νομού ήρθαν στην κηδεία, συμμετείχαν και τίμησαν τον Χρήστο. Οι Εισαγγελείς του διαδικτύου, αυτή η μάστιγα της δημοκρατίας που αποφασίζει καταργώντας νομικό πολιτισμό εκατοντάδων χρόνων, αποφάσισαν να καταδικάσουν τον Χρήστο και να τον ονομάσουν «πατέρα – τέρας». Εγώ από την ημέρα που σκοτώθηκε το παιδί του, έκλεισα το facebook συμμετέχοντας στο πένθος του σιωπώντας» είπε αρχικά ο κ. Νιαβής.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κόσμος μπήκε στη διαδικασία να σχολιάσει -ακόμα κι αν είπε το χειρότερο- έναν πατέρα που έχει χάσει το παιδί του. Θέλει σιωπή. Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ασύλληπτο» επεσήμανε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έκανα τη θυμωμένη ανάρτηση, τιμώντας τον φίλο μου και αποκαθιστώντας τον στα μάτια των ανθρώπων όσο μπορώ μέσα από τα social media. Πρόκειται για έναν χαροκαμένο πατέρα κι έχει το δικαίωμα να πει πράγματα που δεν θα τα έλεγε με τη λογική, μέσα στην τρέλα του» πρόσθεσε ο κ. Νιαβής στον Alpha.


Διαφήμιση - Advertisement