Διαφήμιση - Advertisement
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους - Gkourou.com Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης μετρούν αντίστροφα για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με παπά και με κουμπάρο, αυτό το καλοκαίρι στην Μύκονο!

Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο και ο επιχειρηματίας μετά από τρεισήμισι χρόνια σχέσης θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μια αναμενόμενη απόφαση για το ζευγάρι, όπως δηλώνουν άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην Real Life, το ζευγάρι έχει προχωρήσει τις ετοιμασίες του γάμου, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Μύκονο. Το Νησί των Ανέμων αποτελεί τόσο για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όσο και για τον Κώστα Πηλαδάκη έναν από τους αγαπημένους τους καλοκαιρινούς προορισμούς.

Η γαμήλια τελετή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο ιδιόκτητο εκκλησάκι του εξοχικού που διατηρεί ο Κώστας Πηλαδάκης, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του κολλητού φίλου του, Αντώνη Ρέμου στην περιοχή Φωκός. Εκεί αναμένεται να γίνει και η γαμήλια δεξίωση με λαμπερούς καλεσμένους.

Κουμπάρα του ζευγαριού θα είναι η στενή φίλη της ηθοποιού, Λεάννα Μάρκογλου, η οποία γνώρισε την Ναυσικά στον Κώστα.

Οι προετοιμασίες του θρησκευτικού γάμου τους προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, αν και ούτε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ούτε ο Κώστας Πηλαδάκης δεν θέλουν να δίνουν λεπτομέρειες για το ευχάριστο γεγονός.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Survivor Spoiler 22-5: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία;

Αυτό είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο από όλα

Survivo trailer 22-5: Ο τραυματισμός του Φάνη συγκλονίζει τους παίκτες – Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;

The Chase: Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα του Mega!


Διαφήμιση - Advertisement