Διαφήμιση - Advertisement
Ανατροπή στην υπόθεση της Λέσια: Ατύχημα και όχι δολοφονία - Ελεύθερος ο σύντροφός της - Gkourou.com Ανατροπή στην υπόθεση της Λέσια: Ατύχημα και όχι δολοφονία - Ελεύθερος ο σύντροφός της

Ανατροπή στην υπόθεση της Λέσια: Ατύχημα και όχι δολοφονία - Ελεύθερος ο σύντροφός της


Διαφήμιση - Advertisement

  

Ελεύθερος αφέθηκε ο 31χρονος σύντροφος της Λέσια, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση για την υπόθεση θανάτου της 28χρονης στην Πέτρα του Ρωμιού, μετά τη νέα ιατροδικαστική εξέταση.

Η καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Χαρά Σπηλιοπούλου, που διενήργησε τη δεύτερη νεκροψία στη σορό της άτυχης κοπέλας μετά από αίτημα του κατηγορούμενου, βρήκε στοιχεία ότι τελικά δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, σήμερα (24/3) παραδόθηκε το πόρισμα και υπάρχει επαρκής μαρτυρία για να αφεθεί ελεύθερος ο σύντροφός της.

Στη συνέχεια ο φάκελος της υπόθεσης θα συμπληρωθεί και θα διαβιβαστεί για θανατική ανάκριση.

Αρχικά, τα αποτελέσματα της πρώτης ιατροδικαστικής εξέτασης είχαν κατευθύνει τις Αρχές στο ενδεχόμενο της δολοφονίας. Η πρώτη νεκροτομή είχε δείξει ότι αιτία θανάτου ήταν το κάταγμα του υοειδούς οστού, που καταδεικνύει στραγγαλισμό, ενώ εντοπίστηκαν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης της Ουκρανής.

Ο συλληφθείς υποστήριξε ότι η κοπέλα του προσπάθησε να βγάλει μία selfie και παραπάτησε και έπεσε στον γκρεμό, ενώ στην προσπάθειά του να την κρατήσει δημιουργήθηκαν τα τραύματα του στα χέρια.

 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Survivor Spoiler 22-5: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία;

Αυτό είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο από όλα

Survivo trailer 22-5: Ο τραυματισμός του Φάνη συγκλονίζει τους παίκτες – Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;

The Chase: Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα του Mega!


Διαφήμιση - Advertisement