Διαφήμιση - Advertisement
Καταγγελία για σχολείο «φέρετρο» από τον Άκη Τσελέντη - Gkourou.com Καταγγελία για σχολείο «φέρετρο» από τον Άκη Τσελέντη

Καταγγελία για σχολείο «φέρετρο» από τον Άκη Τσελέντη


Διαφήμιση - Advertisement


 

 

Με μια σοκαριστική ανάρτηση ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης προειδοποιεί για την επικινδυνότητα σχολείου στη Χίο, καθώς όπως λέει χαρακτηριστικά πρόκειται για σχολείο «φέρετρο».

Συγκεκριμένα, ο Άκης Τσελέντης κάνει λόγο για ελλιπή αντισεισμική θωράκιση σχολείων φέρνοντας ως παράδειγμα το 5ο δημοτικό σχολείο Βαρβασίου της Χίου και αναφέρει: «Σε περίπτωση σεισμού, θα βιώσουμε νέα Τέμπη».

Συνεχίζει ζητώντας από τον δήμαρχο να απαντήσει: «Γιατί τόσο καιρό δεν φρόντισε τα παιδιά των δημοτών του να είναι ασφαλή; Ας διαθέσει από το κονδύλι του Δήμου λιγότερα για ζαρντινιέρες και λουλούδια η και για τραγουδίστριες σε λαϊκά προεκλογικά πανηγύρια».

Ο δήμαρχος απάντησε πως έχει εγκριθεί σύμβαση για τη σχετική μελέτη στο σχολείο, ώστε να διαπιστώσουν πώς θα διαχειριστούν τις ζημιές.Σε νεότερη ανάρτησή του ο Άκης Τσελέντης αναφέρει πως η μελέτη για το σχολείο θα είναι έτοιμη σε 12 με 14 μήνες (!) και σημειώνει πως: «Εγώ το παιδί μου ούτε στην αυλή δεν θα το άφηνα να παίξει…».

 


Διαφήμιση - Advertisement