Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Ποιες μέρες δεν θα βγει στον αέρα – Αυτός είναι ο λόγος - Gkourou.com Σασμός: Ποιες μέρες δεν θα βγει στον αέρα – Αυτός είναι ο λόγος

Σασμός: Ποιες μέρες δεν θα βγει στον αέρα – Αυτός είναι ο λόγος


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μικρές αλλαγές θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα στην prime time του ALPHA, καθώς θα μεταδοθούν τα προκριματικά του Euro 2024. Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης και της Παρασκευής, οι τηλεθεατές δεν θα απολαύσουν την αγαπημένη σειρά «Σασμός».

Η παραγωγή μυθοπλασίας, ωστόσο, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στο κοινό με τις εξελίξεις της. Η Καλλιόπη και ο Παύλος συμμαχούν για να κρατήσουν χώρια τον Αστέρη και την Αργυρώ. Η Θοδώρα επισκέπτεται την Ευδοκία στο γηροκομείο, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει περισσότερα για τον Λευτέρη. Η Κατερίνα δέχεται μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση, ενώ η Μαρίνα θα λάβει κάτι που θα πυροδοτήσει την οργή της, με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Παράλληλα, ο Παύλος ζητά από την Αργυρώ κάτι το οποίο θα γκρεμίσει τον κόσμο της, κάνοντάς τη να συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος για τη σχέση της με τον Αστέρη μετρά πλέον αντίστροφα.

Η μετακόμιση του Τόλη δίνει στον Ευθύμη την ευκαιρία που έψαχνε, ενώ το άλλοθι που του προσφέρει ο Βαγγέλης φέρνει την Ντίνα σε δύσκολη θέση. Η Αιμιλία, από την άλλη, καλείται να απαντήσει στη μετωπική επίθεση της Στέλλας. Η Νάντια αποκαλύπτει στον Νικηφόρο τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Η προτροπή του Παύλου στην Αργυρώ να φύγει με το παιδί στην Αυστραλία δεν μπορεί να βγει από τη σκέψη της, ενώ ο Αστέρης ελπίζει ακόμα σε μια απάντηση, που θα αργήσει, καθώς ο Σταύρος για πρώτη φορά αρχίζει να θυμάται! Η Μαρίνα βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που της στέρησε τον Αντώνη… και δεν θα διστάσει.Η Καλλιόπη επισκέπτεται τον Παντελή και την Αννα. Τα όσα θα τους πει θα τους κάνουν να ανησυχήσουν για τα μπλεξίματα του Μανώλη. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος παρεμβαίνει για να δώσει λύση στο πρόβλημα. Η Αργυρώ μένει άναυδη από την επίθεση του Σταύρου, την ώρα που η άφιξη ενός απρόσμενου επισκέπτη έρχεται να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Η Νάντια ανακοινώνει σε Βασιλική και Μαθιό τα αποτελέσματα του τεστ DNA και οι αντιδράσεις τους θα είναι απρόβλεπτες.


Διαφήμιση - Advertisement