Διαφήμιση - Advertisement
Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Παρ’ το πίσω, μην εκτίθεσαι παραπάνω» - Gkourou.com Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Παρ’ το πίσω, μην εκτίθεσαι παραπάνω»

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Παρ’ το πίσω, μην εκτίθεσαι παραπάνω»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Super Κατερίνα: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε τις νέες δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα και ήταν κόλαφος κατά του ηθοποιού και προέδρου του ΣΕΗ.

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες «Με ενοχλεί η παρερμηνεία όσων λέω και παίζουν θέατρο κάποιοι από τα πάνελ και να τραβάνε τα μαλλιά τους, κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν αυτό που λέω ενώ καταλαβαίνουν. Το πάρε πίσω την άστοχη δήλωση, όχι δεν την παίρνω γιατί δεν είναι άστοχη. Είναι ακριβώς αυτό που εννοώ ότι σαν ένα παιδί που βγήκα στο θέατρο, ουδέποτε δέχτηκα παρενόχληση, αλλά, εάν είχα δεχτεί, θα ήθελα να δω πως θα είχα συμπεριφερθεί. Άκουσα α ήθελε να τον βιάσουν. Μα τι βλακείες είναι αυτές; Εγώ θα ήθελα να συστήσω σε όλους να αυτοσυγκρατούνται και να μην παίζουν τόσο πολύ θέατρο».

«Να πω κάτι για τον Σπύρο; Απευθύνομαι στον φίλο μου τον Σπύρο Μπιμπίλα, που τον ξέρω 400 χρόνια. Σπύρο μου το έχουμε δείξει κιόλας και λες αυτό δεν το είπα και είπα άλλο. Έχουμε δείξει ακριβώς την δήλωσή σου, το έχουμε κάνει πάνω από δύο φορές. Μην εκτίθεσαι. Θέλει την στοιχειώδη γενναιότητα -που την έχεις- και να πεις λάθος μου, μάλλον ήθελα να πω αυτό, αλλά έλα που δεν το έχεις πει κι αυτό που έχεις πει είναι φοβερό και τρομερό.

Σπύρο, πάρ’ το πίσω, μην εκτίθεσαι παραπάνω. Στοιχειώδης γενναιότητα που και η θέση και η ιστορία σου εμπεριέχουν αυτή τη γενναιότητα. Χρησιμοποιήσέ την. Δεν είναι λάθος να κάνουμε λάθη. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Έχεις κάνεις λάθος, μην επιμένεις γιατί το αγύριστο κεφάλι δημιουργεί πολλά λάθη. Να το αναγνωρίσει, δεν είναι κακό, θα το εκτιμήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής.


Διαφήμιση - Advertisement

Survivor spoiler 22/02: Και δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση μετά την Όλγα - «Διαλύονται» οι Διάσημοι

Survivor spoiler 22/2: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Νίκος Γκάνος

Survivor - Όλγα Πηλιάκη: Πόσα χρήματα πήρε από το παιχνίδι η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη

Μανώλης Μαυρομμάτης: Διασωληνώθηκε ο γνωστός αθλητικογράφος – Στη ΜΕΘ παραμένει και η σύζυγός του

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το gkourou.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.


Διαφήμιση - Advertisement