Διαφήμιση - Advertisement
Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Δημήτρης – Συλλαμβάνεται η Άννα - Gkourou.com Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Δημήτρης – Συλλαμβάνεται η Άννα

Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Δημήτρης – Συλλαμβάνεται η Άννα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Νεκρός ο Δημήτρης – Συλλαμβάνεται η Άννα

Η Άννα ζητά από το βοηθό του Αλέκου να την βάλει κρυφά στο γραφείο του προκειμένου να ψάξει για το κινητό του Άκη.

Εκείνος το κάνει αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνει να το βρει. Βρίσκει όμως κάτι που της ανοίγει το δρόμο. Κάποια έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Αλέκος κάνει ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ο Νίκος αναλαμβάνει το δεύτερο μέρος σχεδίου, να παγιδέψει τον Αλέκο.

Πηγαίνει στο γραφείο του και του λέει ότι η Άννα έχει κάποια έγγραφα που τον καίνε. Πανικόβλητος εκείνος στήνει μια ολόκληρη επιχείρηση ώστε να καταστρέψει όλα τα στοιχεία που μπορεί να τον οδηγήσουν στην φυλακή.

Στο παιχνίδι όμως έχει ήδη μπει και η σύζυγός του, η Υβόννη η οποία κατάφερε να μπει στο γραφείο του και να κλέψεις κάποια από τα γράμματα που σκόπευε να καταστρέψει.

Λίγο αργότερα τα δίνει στην Άννα και στο Δημήτρη και ξεκινάει επίσημα η έρευνα της αστυνομίας. Ο Αλέκος συλλαμβάνεται ενώ παράλληλα βρίσκουν στο χρηματοκιβώτιο το κινητό με το βίντεο που αποδεικνύει ότι ο δολοφόνος του Κοσμά είναι ο Άκης.

Η μέρα της αποφυλάκισης του Θοδωρή φτάνει. Μετά από καιρό η οικογένεια ενώνεται και πάλι. Όλοι όμως ξέρουν ότι χρειάζεται χρόνος για να επουλωθούν οι πληγές τους και πρώτος ο Δημήτρης ο οποίος αποφασίζει να πάει μόνος του διακοπές.

Στη διαδρομή ωστόσο τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Η Άννα εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του και τον ρωτά “θα πας διακοπές χωρίς εμένα;“. Ο ίδιος αποφασίζει να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους που λόγω των γεγονότων δοκιμάστηκε αρκετά.

«Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα» του λέει «το έχω καταλάβει εδώ και καιρό αλλά αποφάσισα να σου δώσω χρόνο για να το καταλάβεις κι εσύ» της απαντάει εκείνος γελώντας. Λίγο καιρό μετά αποφασίζουν να παντρευτούν.

Κουμπάροι τους είναι ο Σταύρος με τον Ανδρέα. Οι νεόνυμφοι λάμπουν από ευτυχία. «Αυτό ήταν. Δεν υπάρχουν άλλες ανοησίες όπως το διαζύγιο έτσι;» τον ρωτάει. «Αν σε αφήσω ξανά θα είναι μόνο επειδή άφησα την τελευταία μου πνοή» της απαντά.

Έξι μήνες μετά ο Δημήτρης δολοφονείται. Όλα δείχνουν ότι η Άννα τον σκότωσε. Ο Αντρέας πέρνα χειροπέδες και την οδηγεί στο Αστυνομικό Τμήμα. «Γιατί σκότωσες το Δημήτρη;» την ρώτα με δάκρυα στα μάτια. Είναι όμως εκείνη που το έχει κάνει; Μήπως θέλει να καλύψει κάποιον και γι’ αυτό αρνείται να μιλήσει;

Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος στην Τουρκία και αυτό αναμένεται να δούμε και στην ελληνική εκδοχή της σειράς. Να διευκρινίσουμε όμως ότι μπορεί ο Δημήτρης να πεθαίνει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να τον βλέπουμε.

Στο δεύτερο κύκλο γίνεται αναδρομή στους έξι μήνες που μεσολάβησαν από το γάμο μέχρι τη δολοφονία του, οπότε οι θαυμάστριες του Μιχάλη Λεβεντογιάννη θα συνεχίσει να τον απολαμβάνουν επί οθόνης.


Διαφήμιση - Advertisement