Διαφήμιση - Advertisement
Μπάμπης Παπαδημητρίου για Τέμπη: Καλά κάνουν και εξεγείρονται οι νέοι – Πρέπει να μας μουτζώσουν - Gkourou.com Μπάμπης Παπαδημητρίου για Τέμπη: Καλά κάνουν και εξεγείρονται οι νέοι – Πρέπει να μας μουτζώσουν

Μπάμπης Παπαδημητρίου για Τέμπη: Καλά κάνουν και εξεγείρονται οι νέοι – Πρέπει να μας μουτζώσουν


Διαφήμιση - Advertisement

 


Οχτώ μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη και η οργή ξεχειλίζει… Χιλιάδες συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για τις συνθήκες που επικρατούν στον ελληνικό σιδηρόδρομο και τα αίτια της φονικής σύγκρουσης των τρένων.

Στην τραγωδία των Τεμπών αναφέρθηκε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο ίδιος συντάχτηκε με τους πολίτες που διαμαρτύρονται για τη φονική σύγκρουση των τρένων λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Καλά κάνουν και εξεγείρονται οι νέοι. Κανονικά πρέπει να μας μουντζώσουν».

Η δημοσιογράφος, δε, Μαρία Αναστασοπούλου δεν έκρυψε την έκπληξή της λέγοντας: «Κύριε Παπαδημητρίου, δεν περίμενα να τα ακούσω αυτά από εσάς».

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σχολίασε πως: «Εγώ πιστεύω ότι αν δεν αντιδράσει και δεν πει η νεολαία ότι αυτό το κράτος δεν το θέλω, ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι αυτή στην οποία θέλω να μεγαλώσω, τότε… Η πολιτική δεν πρέπει να είναι μάζα και να κάνει ό,τι λέει το κόμμα. Πρέπει να μας την πουν. Να μας επαναφέρουν σε μια κάποια σοβαρότητα…».


Διαφήμιση - Advertisement