Διαφήμιση - Advertisement
Παγιδευμένοι: Αυτός ξέρει ποιοι εμπλέκονται στη δολοφονία του Κοσμά - Gkourou.com Παγιδευμένοι: Αυτός ξέρει ποιοι εμπλέκονται στη δολοφονία του Κοσμά

Παγιδευμένοι: Αυτός ξέρει ποιοι εμπλέκονται στη δολοφονία του Κοσμά


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Άννα προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της με τον Δημήτρη και οι δυο τους κάνουν τα πάντα ώστε να μη τους χωρίσει κάτι άλλο ξανά.

Οι δραματικές εξελίξεις της συνέχειας όμως είναι δυνατές να βάλουν ένα τείχος ανάμεσά τους. Μία νέα τραγωδία χτυπάει την οικογένεια Ροδίτη βυθίζοντάς τη σε πένθος.

Η Ειρήνη ανησυχεί πλέον για τον Κοσμά καθώς δεν έχει νέα του και αυτός έχει αργήσει να επιστρέψει από τη δουλειά με το καράβι. Οι φόβοι της επιβεβαιώνονται καθώς ένα πτώμα εντοπίζεται στο δάσος. Ο Δημήτρης είναι ένας από τους πρώτους που ενημερώνεται και η Άννα θα βρεθεί και αυτή στο μέρος.

Αυτό που θα αντικρύσει θα τη σοκάρει. Αναγνωρίζει τα ρούχα και τα αντικείμενα του πτώματος και καταλαβαίνει ότι είναι ο πατέρας της. Το νέο διαδίδεται γρήγορα και όλοι προσπαθούν να σταθούν στην οικογένεια. Παράλληλα όμως ο Γρηγόρης με τον Σπύρο και τον Θοδωρή είναι τρομοκρατημένοι.

Η Άννα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Δε θα αφήσει όμως άλλη μια δολοφονία στην οικογένειά της ανεξιχνίαστη. αρχίζει γρήγορα την έρευνα και ορκίζεται εκδίκηση. Λίγο όμως ξέρει ότι οι δολοφόνοι του πατέρα της είναι στην οικογένεια του αγαπημένου της…


Διαφήμιση - Advertisement