Διαφήμιση - Advertisement
Τέμπη: «Έβαλα χαμογελαστό το παιδί μου στο τρένο και μου το έφεραν σε άσπρο φέρετρο» – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Αναστασίας - Gkourou.com Τέμπη: «Έβαλα χαμογελαστό το παιδί μου στο τρένο και μου το έφεραν σε άσπρο φέρετρο» – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Αναστασίας

Τέμπη: «Έβαλα χαμογελαστό το παιδί μου στο τρένο και μου το έφεραν σε άσπρο φέρετρο» – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Αναστασίας


Διαφήμιση - Advertisement

 



Απαντήσεις ζητά ο πατέρας της αδικοχαμένης στα Τέμπη, Αναστασίας Παπαγγελή. Η 19χρονη επέστρεφε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τις σπουδές της στο ΑΠΘ, αλλά δεν έφτασε ποτέ!

Ο Ηλίας Παπαγγελής, πατέρας της 19χρονης Αναστασίας που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την εμπορική στα Τέμπη, μίλησε για την αδικοχαμένη κόρη του Αναστασία.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο κ. Παπαγγελής περιγράφει αρχικά την τελευταία συνομιλία με την κόρη του που ταξίδευε για τη Θεσσαλονίκη.

«11 παρά 20 μίλησα τελευταία φορά με την κόρη μου και η μητέρα της 11:08, δηλαδή λίγα λεπτά πριν την τραγωδία. Την πήραμε μετά από 10 λεπτά αλλά δεν απαντούσε. Σηκωθήκαμε, ετοιμαστήκαμε και 12 και 10 ξεκινήσαμε να πάμε στη Λάρισα», είπε και συνέχισε συγκλονίζοντας:

«Στην Ελλάδα ζούμε! Είτε πληρώσει κάποιος αποζημιώσεις είτε δεν πληρώσει, το παιδί μας δεν γυρνάει πίσω! Θέλω να πάρω μια απάντηση: Εγώ το έβαλα στο τρένο χαμογελαστό και με όνειρα ζωής και μου το έφεραν πίσω σε ένα άσπρο φέρετρο και με τα παπουτσάκια του σε μία νάιλον τσάντα. Ποιος θα μου απαντήσει τι έφταιξε το κοριτσάκι μου και πέθανε μέσα στα λιωμένα σίδερα και πώς εγώ, η γυναίκα και τα τρία παιδιά μας θα σταθούμε στα πόδια μας;», είπε ο Ηλίας Παπαγγελής.

Παίρνοντας τον λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας υπογράμμισε πως «πέραν του σταθμάρχη που κρατείται προσωρινά, υπάρχουν και άλλες ευθύνες. Όλοι περιμένουμε να πάρουμε απαντήσεις».


Διαφήμιση - Advertisement