Διαφήμιση - Advertisement
Κι όμως το είπε δημοσιογράφος στο ΣΚΑΪ – Ο Μητσοτάκης θα πει κοιτάξτε πως το διαχειριστήκαμε εμείς σε σχέση με τους άλλους - Gkourou.com Κι όμως το είπε δημοσιογράφος στο ΣΚΑΪ – Ο Μητσοτάκης θα πει κοιτάξτε πως το διαχειριστήκαμε εμείς σε σχέση με τους άλλους

Κι όμως το είπε δημοσιογράφος στο ΣΚΑΪ – Ο Μητσοτάκης θα πει κοιτάξτε πως το διαχειριστήκαμε εμείς σε σχέση με τους άλλους


Διαφήμιση - Advertisement

 


Δημοσιογράφος στον ΣΚΑΪ, ο Βασίλης Χιώτης, έκανε πολιτική ανάλυση για το πώς θα μπορούσε να διαχειριστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πολιτικό κόστος από την τραγωδία στα Τέμπη. Ναι, ναι. Όπως το ακούτε. Έγινε πολιτική ανάλυση εν όψει εκλογών.

Δεν το περιμέναμε θα πείτε; Ασφαλώς. Απλώς είναι διαφορετικό να συμβαίνει και να το ακούς. Και όχι την ίδια μέρα, τη στιγμή που μετράνε σωρούς και κάποιοι χαροπαλεύουν. Ποιος είχε την ανάγκη να ακούσει πολιτική ανάλυση για τις επερχόμενες εκλογές.

Ε, λοιπόν, την ακούσαμε:

«Αν η Κυβέρνηση έχει μια πιθανότητα να αντισταθμίσει το πολιτικό κόστος που οπωσδήποτε θα έχει από το δυστύχημα, είναι να συγκριθεί με προηγούμενες Κυβερνήσεις. Να βάλει κι αυτό το δίλημμα στις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κοιτάξτε πως το διαχειριστήκαμε εμείς και πως το διαχειρίστηκαν οι άλλοι».


Διαφήμιση - Advertisement