Διαφήμιση - Advertisement
Καταγγελία προκαλεί οργή: Σκοτώθηκε ο σύζυγός της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα και της ζητούν πίσω την αποζημίωση - Gkourou.com Καταγγελία προκαλεί οργή: Σκοτώθηκε ο σύζυγός της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα και της ζητούν πίσω την αποζημίωση

Καταγγελία προκαλεί οργή: Σκοτώθηκε ο σύζυγός της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα και της ζητούν πίσω την αποζημίωση


Διαφήμιση - Advertisement

 


Την αποζημίωση που έλαβε μετά το δυστύχημα που είχε ο σύζυγός της το 2008 ζητεί πίσω η Hellenic Train, όπως κατήγγειλε η κα Κωνσταντίνα.

Η νταλίκα του συζύγου της είχε συγκρουστεί με το τρένο που πήγαινε από την Λάρισα στον Βόλο σε αφύλαχτη διάβαση. Η Hellenic Train υποστηρίζει ότι υπαιτιότητα έχει ο ΟΣΕ και όχι η ίδια, γι’ αυτό και ζητεί πίσω το ποσό της αποζημίωσης παρά την τελεσίδικη απόφαση και τα έξι δικαστήρια που έχουν γίνει.

Όπως κατήγγειλε στο MEGA η κα Κωνσταντίνα, «είναι μια υπόθεση που έγινε πριν από 15 χρόνια. Το δυστύχημα έγινε το 2008, έχουν γίνει έξι δικαστήρια. Η υπόθεση έχει πάει στον Άρειο Πάγο. Έξι φορές έχει βγει το ίδιο αποτέλεσμα. Το 2020 τελεσιδίκησαν θεωρητικά όλα. Καταβλήθηκαν τα ποσά. Βγήκαν κάτι σαν μια μηνιαία βοήθεια για την κόρη μου, την οποία σταμάτησαν να δίνουν».Η ίδια πρόσθεσε ότι «τώρα η Hellenic Train ζητεί πίσω τα χρήματα». Μάλιστα, περιγράφει ότι ο άνδρας της έχασε τη ζωή του σε σημείο που δεν υπήρχαν διαβάσεις και είπε ότι από Λάρισα μέχρι Βόλο υπάρχουν 40 αφύλαχτες διαβάσεις.


Διαφήμιση - Advertisement