Διαφήμιση - Advertisement
Πτώση θανάτου μπροστά στην οικιακή βοηθό – Πατέρας γιατρών ο άντρας που σκοτώθηκε - Gkourou.com Πτώση θανάτου μπροστά στην οικιακή βοηθό – Πατέρας γιατρών ο άντρας που σκοτώθηκε

Πτώση θανάτου μπροστά στην οικιακή βοηθό – Πατέρας γιατρών ο άντρας που σκοτώθηκε


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ακαριαίος ο θάνατος του άντρα μετά την πτώση στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος που έμενε στην Πάτρα. Αποκλεισμένο το σημείο από αστυνομικούς…

Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός μετά την πτώση από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου που έμενε στην Πάτρα. Μέσα στο σπίτι ήταν η οικιακή βοηθός, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κατάλαβε τις προθέσεις του 91χρονου και όπως είπε δεν πρόλαβε να τον σταματήσει. Το θύμα που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ήταν πατέρας δύο παιδιών που εργάζονται στην πόλη ως γιατροί. Στο σημείο παραμένουν αστυνομικοί, σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας.

Τραγικό θάνατο βρήκε 91χρονος άνδρας στην οδό Καζαντζάκη στην Αγυιά στην Πάτρα όταν έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος του στον 2ο όροφο, στις 07.30 το πρωί.

Μάλιστα η πτώση έγινε στο μπροστινό μέρος της πολυκατοικίας. Ο ηλικιωμένος άνδρας έμενε στο διαμέρισμα με μία ηλικιωμένη οικιακή βοηθό. Επί τόπου ΕΚΑΒ και Αστυνομία η οποία διερευνά τον θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος, ο υπερήλικας φέρεται να διέφυγε της προσοχής της οικιακής βοηθού, βρήκε ανοικτή την μπαλκονόπορτα και «βούτηξε» στο κενό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο αυτόχειρας ήταν πατέρας δυο παιδιών, γνωστών γιατρών στην Πάτρα. Οι έρευνες για την πτώση θανάτου του, συνεχίζονται από τους αστυνομικούς που έχουν σπεύσει στην περιοχή.


Διαφήμιση - Advertisement