Διαφήμιση - Advertisement
Τέμπη - Αγγελική Νικολούλη: Βούρκωσε για την τραγωδία - Gkourou.com Τέμπη - Αγγελική Νικολούλη: Βούρκωσε για την τραγωδία

Τέμπη - Αγγελική Νικολούλη: Βούρκωσε για την τραγωδία


Διαφήμιση - Advertisement

 


Εθνική τραγωδία στα Τέμπη και όλη η Ελλάδα πενθεί για τους ανθρώπους που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή.

Η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έκαναν ρεπορτάζ για το δυστύχημα στα Τέμπη, το δυστύχημα που έκανε τον γύρο του κόσμου.

«Ένα ολόκληρο έθνος πενθεί. Πενθεί για 57 νεκρούς, για τους νέους, που ενώ σχεδίαζαν τη ζωή τους, δεν πρόλαβαν να τη ζήσουν, να πετάξουν με τα δικά τους φτερά, γιατί κάποιοι τους τα έκοψαν απότομα. Ένα ολόκληρο έθνος ζητά, απαιτεί να βρεθούν όλοι οι ένοχοι και να τιμωρηθούν. Περιμένουν να δουν τι θα γίνει με έργα κι όχι με μεγάλα λόγια…».

«Εκεί, στην κοιλάδα του θανάτου, τρεις μέρες ανταμώνουν η κρατική αναλγησία, η αδιαφορία, ο ωχαδερφισμός, το φθηνό ρουσφέτι και οι ιθύνοντες που ενώ έχουν φταίξει δεν έχουν συλληφθεί. Τους καλούν οι νεκροί εκεί. Τους καλούν εκεί για να λογοδοτήσουν», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

«Κάποιοι από τους συγγενείς που είδαμε στο βίντεο πήραν την απάντηση από την ταυτοποίηση. Βέβαια φίλοι μου, την πρώτη ημέρα σόκαρε η ανάρτηση μιας μάνας που θα μου επιτρέψετε να τη διαβάσω όπως ακριβώς την είπε: "Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί, σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες"», διάβασε η Αγγελική Νικολούλη στον "αέρα" της εκπομπής της και λύγισε.

Μετά το βίντεο που έδειξε με τα θύματα της τραγωδίας αλλά και το «αντίο» των συγγενών τους, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.


Διαφήμιση - Advertisement