Διαφήμιση - Advertisement
Καρέ – καρέ η επίθεση του «δράκου» της Κηφισιάς σε 8χρονη: Προσπάθησε να τη βγάλει από το αυτοκίνητο - Gkourou.com Καρέ – καρέ η επίθεση του «δράκου» της Κηφισιάς σε 8χρονη: Προσπάθησε να τη βγάλει από το αυτοκίνητο

Καρέ – καρέ η επίθεση του «δράκου» της Κηφισιάς σε 8χρονη: Προσπάθησε να τη βγάλει από το αυτοκίνητο


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Τον τρόμο είχε σκορπίσει ένας 27χρονος στην περιοχή της Κηφισιάς ο οποίος μάλιστα μέσα σε διάστημα μιας μόλις ώρας επιτέθηκε σε δυο γυναίκες. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του «δράκου» της Κηφισιάς ο οποίος όπως έγινε γνωστό είχε προβεί και σε πράξεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και σε βάρος ανήλικης στις 30 Ιανουαρίου και πάλι στην Κηφισιά.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο το οποίο δείχνει καρέ-καρέ την επίθεση του «δράκου» σε ένα 8χρονο κορίτσι. Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας της περιοχής φαίνεται η 8χρονη να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο της γιαγιάς της προκειμένου να την πάει στην αθλητική της δραστηριότητα.

Η ανήλικη μπήκε στο αυτοκίνητο και έκλεισε την πόρτα. Λίγα μόλις δευτερόλεπτα αργότερα, ο 27χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο, άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε με τη βία να τραβήξει έξω το παιδί φωνάζοντας χυδαίες εκφράσεις.

Ο πατέρας του παιδιού ανέφερε: ««Άνοιξε την πορτα και είπε στο παιδί “θα σε γ….”. Με ρώτησε τι σημαίνει αυτή η φράση… Τράβαγε το παιδί από το χέρι, ευτυχώς η πεθερά μου, με ό,τι κίνδυνο υπήρχε, κατάφερε να φύγει τραβώντας τον, γιατί δεν άφηνε το πόμολο της πόρτας».

Η μητέρα της 8χρονης τόνισε πως το παιδί είναι φοβισμένο και πως κοιτάει δεξιά και αριστερά κάθε φορά που πρέπει να μπει στο αυτοκίνητο. «Το παιδί μου έπαθε σοκ, γιατί δεν ακούει τέτοιες κουβέντες. Μπαίνει και βγαίνει από το αυτοκίνητο, κοιτάζοντας δεξιά και αριστερά για να δει μην την πλησιάζει κάποιος δεν τον γνωρίζει».


Διαφήμιση - Advertisement