Διαφήμιση - Advertisement
Ντροπή στον ΑΝΤ1 – «Λίγος» ο Λιάγκας που είναι φανερό πως του έβαλαν χέρι! - Gkourou.com Ντροπή στον ΑΝΤ1 – «Λίγος» ο Λιάγκας που είναι φανερό πως του έβαλαν χέρι!

Ντροπή στον ΑΝΤ1 – «Λίγος» ο Λιάγκας που είναι φανερό πως του έβαλαν χέρι!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Αναδίπλωση ο Λιάγκας μετά τη σύσκεψη με τον ΑΝΤ1

«Αποφάσισα σήμερα να είναι η τελευταία μέρα που θα ασχοληθώ με το θέμα των Τεμπών. Δεν έχει νόημα. Διότι, αντί να ασχολούμαστε με την ατομική και την ευθύνη του Σταθμάρχη, σφαζόμαστε μεταξύ μας», είπε μεταξύ άλλων στην εκκίνηση της εκπομπής του. Αυτή την απόφαση μάλιστα την πήρε, ο ίδιος το είπε, μετά τη σύσκεψη με το κανάλι.

Το συνεχίσει στο ίδιο επαναστατικό μοτίβο ο Γιώργος Λιάγκας αποδείχθηκε πως είναι μια «Ανοπαία ατραπός». Ακόμα και για τον ίδιο που δεν έχει ανάγκη και κανέναν εδώ που τα λέμε. Ήρωας θα γινόταν ακόμα και αν εξαναγκαζόταν σε παραίτηση και το πρώτο όνομα που θα ζητούσαν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη για εκπομπή.

Η κυβίστηση που έκανε είναι παροιμιώδης. Αποδεικνύεται από τα λεκτικά ατοπήματα που έκανε εξηγώντας την. Αποφάσισε να μην ασχοληθώ άλλο διότι δεν έχει νόημα. Τι δεν έχει νόημα; Το ότι πέθαναν τόσοι άνθρωποι από εγκληματική κρατική αμέλεια; Επειδή ασχολείται ο Έλληνας με το τι είπε ο Πορτοσάλτε, τι είπε ο Μουτσινάς, ενώ ο ίδιος μία μέρα πριν έχει περάσει γενναίες 14 τους Βέρτη και Πάολα; Ενώ η ίδια η εκπομπή που κάνει «στέκεται» στο τι είπε ο ένας και ο άλλος; Ξαφνικά… δεν αξίζει;

Το σύστημα «νίκησε»

Αυτή η υιοθέτηση μια εκ διαμέτρου αντίθετης άποψης από τον Λιάγκα «φωτογραφίζει» έξωθεν παρεμβάσεις. Η συγκεκριμένη Κυβέρνηση άλλωστε έχει αποδείξει πως «μετράει» και «κοστολογεί» τα όσα θα ακούγονται από τις τηλεοράσεις. Ντροπή στον ΑΝΤ1 αν το επέτρεψε, ακόμα μεγαλύτερη αν το ζήτησε κιόλας. Αν…

Η κωλοτούμπα του Λιάγκα και του κάθε Λιάγκα είναι μια νίκη του συστήματος που ελέγχει τα πάντα. Ο Λιάγκας απλά αποδείχτηκε «λίγος». Όχι… λιγότερος από όσους δεν έχουν πει λέξη ως τώρα όμως. Προσπάθησε, έδωσε 2-3 highlights που είχαμε καιρό να συναντήσουμε σε κανάλι μεγάλης απήχησης, αλλά μέχρι εκεί. Από σήμερα κλείστηκε στο «καβούκι» του, μαντρώθηκε, άλλαξε ρότα.

Φάνηκε στο «πάμε να δούμε τώρα τις ευθύνες του Σταθμάρχη…»

Πηγή: sportime

Ο Λιάγκας χθες…

Ο Λιάγκας σήμερα…

Διαφήμιση - Advertisement