Διαφήμιση - Advertisement
ΕΚΤΑΚΤΟ - 13χρονη καταγγέλλει ότι γέννησε το παιδί του βιαστή της – Είναι στενός συγγενής της - Gkourou.com ΕΚΤΑΚΤΟ - 13χρονη καταγγέλλει ότι γέννησε το παιδί του βιαστή της – Είναι στενός συγγενής της

ΕΚΤΑΚΤΟ - 13χρονη καταγγέλλει ότι γέννησε το παιδί του βιαστή της – Είναι στενός συγγενής της


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μια ακόμη υπόθεση φρίκης έρχεται στο φως και αφορά την σεξουαλική κακοποίηση μιας ανήλικης στη Λακωνία, η οποία μάλιστα έμεινε και έγκυος. 

Η νέα περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου αφορά 13χρονη κοπέλα από τη Λακωνία, η οποία έμεινε έγκυος και στα τέλη του 2022 γέννησε, το παιδί του βιαστή της όπως υποστηρίζει, σε μαιευτήριο της Αθήνας, σύμφωνα με αποκάλυψη του MEGA και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Η υπόθεση κινητοποίησε την αστυνομία, η οποία μετά από κατάθεση της ανήλικης που υπέδειξε δύο αλλοδαπούς οι οποίοι φέρονται να τη βίαζαν, τους συνέλαβε, με τους ίδιους να παραδέχονται μεν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, σημειώνοντας ότι έγινε με τη θέλησή της.

Τη βίαζε συγγενής της

Το σοκαριστικό είναι ότι, μετά από νέα κατάθεση της ανήλικης τον Φεβρουάριο του 2023 στις δικαστικές Αρχές, συνελήφθη συγγενής της ο οποίος, όπως είπε η ανήλικη τη βίαζε, και φέρεται μάλιστα να είναι αυτός ο πατέρας του παιδιού που γέννησε η 13χρονη.

Όπως αποκαλύπτεται, ο συγγενής της κοπέλας φέρεται να χρησιμοποιούσε ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις φρικιαστικές πράξεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος κρατείται σε φυλακές για άλλο όμως αδίκημα.

Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η πληροφορία, ότι μετά τη γέννα, η 13χρονη φιλοξενήθηκε σε έτερο συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα, το οποίο, όπως κατήγγειλε η ίδια, τη βίαζε.


Διαφήμιση - Advertisement