Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 5/2: Οριστικό! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση - Gkourou.com Survivor Spoiler 5/2: Οριστικό! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor Spoiler 5/2: Οριστικό! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Σήμερα θα επικρατήσει χαμός στην παραλία των Μπλε, με τον Τάκη Καραγκούνια να παραπονιέται πως μόνο αυτός κάνει δουλειές και στην συγκεκριμένη περίπτωση μαζεύει ξύλα. Θα τσακωθεί άσχημα λοιπόν με τον Ηλία Γκότση, ενώ στην όλη κατάσταση θα μπλεχτεί και ο Ηλίας Μπόγδανος. Οι τόνοι θα ανέβουν αρκετά και θα φτάσουν στα άκρα με κανέναν άλλον να μην μπορεί να τους ηρεμήσει.

Όσον αφορά το αγώνισμα ασυλίας θα είναι πολύ έντονο και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό την νίκη. Ειδικά οι Μπλε θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν καθώς έχασαν όλους τους αγώνες της προηγούμενης εβδομάδας.

Στην συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού, για ακόμη μια φορά θα επικρατήσει χαμός. Μπλε και Κόκκινοι θα συγκρουστούν με τον Νίκο Μπάρτζη να είναι εκείνος που θα τα ξεκινήσει όλα όπως έγινε και στα προηγούμενα συμβούλια. Θα τσακωθεί μάλιστα με τον Τάκη Καραγκούνια!

Πάμε τώρα σε αυτό που περιμένετε όλοι!

Οι Διάσημοι κάνουν το 1-0 στις ασυλίες της εβδομάδας και διευρύνουν το αήττητο σερί στο 6-0, στέλνοντας τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού ως ηττημένους για να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Ποιος παίκτης είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση;

Οι τελευταίες πληροφορίες επιβεβαιώνουν το αυτονότητο: ότι δηλαδή ο Κρις Σταμούλης, ο παίκτης που θεωρείται ξεκάθαρο φαβορί για υποψηφιότητα με βάση τόσο τις χαμηλές αγωνιστικές του επιδόσεις όσο και τις χλιαρές σχέσεις με τους συμπαίκτες του, βγαίνει τελικά στον τάκο από την υπόλοιπη ομάδα.

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ(gkourou.com) ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία

 Survivor spoiler 5/2: Βόμβα! Επιστρέφει Δαλάκα και Ασημίνα πίσω στο ριάλιτι


Διαφήμιση - Advertisement