Διαφήμιση - Advertisement
Η Καινούργιου απαντάει για το ξέπλυμα χρήματος του Κοκλώνη - Gkourou.com Η Καινούργιου απαντάει για το ξέπλυμα χρήματος του Κοκλώνη

Η Καινούργιου απαντάει για το ξέπλυμα χρήματος του Κοκλώνη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε μέσα από την εκπομπή της τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες για τον αγαπημένο επιχειρηματία και καλό της φίλος, Νίκο Κοκλώνη.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Διαβάζω διάφορα και στα μπλογκ με αρκετή τοξικότητα και χαιρεκακία επειδή λέγονται κάποια πράγματα και μερικά από αυτά πραγματικά με στεναχωρούν. Χθες ήταν και η κοπή πίτας του Alpha και εγώ προσωπικά επέλεξα να μην παρευρεθώ παρόλο που και ο Νίκος και όλοι εννοείται μου είπατε πήγαινε απλά όταν νιώθω ότι ένας φίλος μου βάλετε εγώ θεωρώ ανθρώπινο σε έναν φίλο πραγματικό μου που με έχει στηρίξει και αγαπάω».

Συνέχισε λέγοντας: «Γνωρίζω την ψυχή του και το πόσο κόσμο έχει ευεργετήσει και βοηθήσει σε μια στιγμή μπορεί να αισθάνομαι εγώ ότι εκείνος νιώθει λίγο αμήχανα ή περίεργα να είμαι δίπλα στον φίλο μου και εγώ το ανθρώπινο το βάζω πάνω απ το επαγγελματικό πάνω από όλα τις αξίες ζωής μετράω έτσι εγώ τον Νίκο τον αγαπάω πάρα πολύ και είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει». 


Διαφήμιση - Advertisement