Διαφήμιση - Advertisement
«Αντάρτικο» Πολάκη για την υποψηφιότητα συντρόφου του - «Δεν ισχύει ούτε η δική μου» - Gkourou.com «Αντάρτικο» Πολάκη για την υποψηφιότητα συντρόφου του - «Δεν ισχύει ούτε η δική μου»

«Αντάρτικο» Πολάκη για την υποψηφιότητα συντρόφου του - «Δεν ισχύει ούτε η δική μου»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη έχει προκαλέσει η λίστα με τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σε αυτή όπως τονίζει, δεν συμπεριλήφθη από «λάθος» ο Μιχάλης Χαιρετάκης.

Όπως τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να διορθωθεί το λάθος στις λίστες με τους υποψηφίους, δεν θα ισχύει ούτε η δική του υποψηφιότητα.

«Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω, επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου!Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!», τονίζει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Αναλυτικά το μήνυμά του

«Προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανιά. Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα. Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω, επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου!Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!».


Διαφήμιση - Advertisement