Κακοκαιρία Μπάρμπαρα – Σχολεία στην Αττική: Σε κάποιες περιοχές μπορεί να μείνουν κλειστά και την Τρίτη - Gkourou.com Κακοκαιρία Μπάρμπαρα – Σχολεία στην Αττική: Σε κάποιες περιοχές μπορεί να μείνουν κλειστά και την Τρίτη

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα – Σχολεία στην Αττική: Σε κάποιες περιοχές μπορεί να μείνουν κλειστά και την Τρίτη


 


 

 Σήμερα το απόγευμα θα ληφθούν οι αποφάσεις για τη λειτουργία ή μη των σχολείων στο λεκανοπέδιο της Αττικής την Τρίτη (07/02), σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη. 

Όπως επισήμανε ο Περιφερειάρχης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πως τα χειρότερα είναι πίσω αλλά σε κάποιες περιοχές τα σχολεία να μείνουν κλειστά λόγω του παγετού που θα σχηματιστεί. Ο κ. Πατούλης, είπε πως ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε αποτελεσματικά και πρόσθεσε ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν βάσει των προβλέψεων των μετεωρολόγων. Όπως επισήμανε ο κ. Πατούλης, μεγαλύτερο πρόβλημα σίγουρα υπάρχει στα Βόρεια Προάστια.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ