Διαφήμιση - Advertisement
Οικογενειακή τραγωδία ΣΟΚ: Βρήκε τη γυναίκα του πυροβολημένη και τον πατέρα του κρεμασμένο - Gkourou.com Οικογενειακή τραγωδία ΣΟΚ: Βρήκε τη γυναίκα του πυροβολημένη και τον πατέρα του κρεμασμένο

Οικογενειακή τραγωδία ΣΟΚ: Βρήκε τη γυναίκα του πυροβολημένη και τον πατέρα του κρεμασμένο


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (7/2) στην περιοχή του Δήμου Σιντικής, στις Σέρρες, όταν ένας 91χρονος πυροβόλησε στο πρόσωπο την νύφη του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Καμαρωτού, του Δήμου Σιντικής αδυνατούν ακόμα να πιστέψουν αυτό που συνέβη σήμερα το πρωί στο χωριό τους.

Ηλικιωμένος πυροβόλησε με όπλο τύπου φλόμπερ, την 60χρονη νύφη του και ακολούθως «έβαλε» τέλος στη ζωή του.

Ο Πρόεδρος του χωριού Γιώργος Σκρόντας εμφανίσθηκε συγκλονισμένος από το συμβάν.

Ο κ. Σκρόντας ανέφερε πως η 60χρονη μεταφέρθηκε από τον σύζυγό της στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου και ακολούθως στο Νοσοκομείο Σερρών, ενώ αύριο αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αφαιρεθούν τα σφαιρίδια που έχουν απομείνει στο πρόσωπό της.

«Ήταν μια ήσυχη οικογένεια. Δεν είχαν θέματα. Δεν απασχόλησαν ποτέ το χωριό. Ο ηλικιωμένος ήταν κοινωνικός. Πήγαινε στο καφενείο, στην εκκλησία. Το χωριό είναι συγκλονισμένο κι ακόμη αναρωτιόμαστε πως συνέβη αυτό» δήλωσε ο κ. Σκρόντας ενώ σημείωσε:

«Ο γιος πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι για να μάθει πώς έγινε το περιστατικό και τι μεσολάβησε. Τον έψαξε στο σπίτι αλλά δεν τον βρήκε, είδε ότι η πόρτα της αυλής ήταν κλειστή και κατάλαβε ότι δεν έφυγε από το σπίτι. Μόλις πήγε στο πίσω μέρος της αυλής είδε τον πατέρα του νεκρό καθώς είχε αυτοκτονήσει».


Διαφήμιση - Advertisement