Διαφήμιση - Advertisement
Μακέδου κατά Φραγκολιά για την αναφορά του στη λευχαιμία – «Ντροπή σου» - Gkourou.com Μακέδου κατά Φραγκολιά για την αναφορά του στη λευχαιμία – «Ντροπή σου»

Μακέδου κατά Φραγκολιά για την αναφορά του στη λευχαιμία – «Ντροπή σου»


Διαφήμιση - Advertisement

 


«Ασέβεια σε μας που το περάσαμε, ασέβεια στους γιατρούς μας και τις κλινικές μας» ανέφερε, μεταξύ άλλων …

  • Ο Κώστας Φραγκολιάς προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση στην εκπομπή «Happy Day» και τα σχόλιά του για τη λευχαιμία ήταν που έκαναν τη Ρεγγίνα Μακέδου, να ξεσπάσει με μια ανάρτηση στα social media.

Το πρώην μοντέλο είχε αναφέρει χαρακτηριστικά εχθές στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha: «Η δυστυχία, ας το πούμε… Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν έξι χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα».

  • Η Μακέδου με τη σειρά της, δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του Κώστα Φραγκολιά

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη δήλωσή του και έγραψε: «Και μέσα σε όλα υπάρχει και ΑΥΤΟΣ! Ντροπή σου! 1400 Έλληνες τον χρόνο νοσούν με λευχαιμία και νοσηλεύονται σε δημόσια κυρίως νοσοκομεία με μηδενική συμμετοχή! Ντροπή σου! Ασέβεια σε μας που το περάσαμε. Ασέβεια στους γιατρούς μας και τις κλινικές μας. Έλα να τα πούμε μαζί αν θες που έχεις βήμα και λες ό,τι λες. Που λίγο κάτι είχες λευχαιμία. Έλα να μιλήσεις με μένα που είχα πολύ λευχαιμία 3 χρόνια τώρα. ΝΤΡΟΠΗ. Έχω πάρει δεκάδες μηνύματα από ανθρώπους με λευχαιμία».

  • Η τοποθέτηση του Κώστα Φραγκολιά

Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη για την περιπέτεια με την υγεία του, ο Κώστας Φραγκολιάς παρέθεσε τη δική του εμπειρία και επισήμανε στον τηλεοπτικό αέρα του «Happy Day» ότι η οικονομική κατάσταση ενός ανθρώπου που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, παίζε σημαντικό ρόλο στην επίλυσή τους.

  • Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε αρχικά για τις δηλώσεις του Αλέκου Συσσβίτη: «Πάνω από όλα η υγεία, γιατί και χρήματα να έχεις αν χάσεις την υγεία σου τότε καταλαβαίνεις πως τίποτα δεν είναι αυτονόητο».

Τότε, ο Κώστας Φραγκολιάς τόνισε: «Η δυστυχία, ας το πούμε… Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν κάποια χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα».

  • Σήμερα, λοιπόν, ο Κώστας Φραγκολιάς ξεκαθάρισε τι ακριβώς έχει συμβεί. Όπως είπε ο ίδιος στον αέρα του Happy Day, άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε κατά λάθος.

«Μου έστειλαν πολλά μηνύματα. Το λάθος είναι δικό μου και να ζητήσω κιόλας συγγνώμη γιατί ήθελα να πω ότι το “είχα ψάξει” και όχι ότι το “είχα περάσει”. Το πέρασε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος πριν πολλά πολλά χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φραγκολιάς.


Διαφήμιση - Advertisement