Διαφήμιση - Advertisement
Κηδεία Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα: Τραγικές φιγούρες οι γονείς του στο τελευταίο «αντίο» - Gkourou.com Κηδεία Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα: Τραγικές φιγούρες οι γονείς του στο τελευταίο «αντίο»

Κηδεία Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα: Τραγικές φιγούρες οι γονείς του στο τελευταίο «αντίο»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το τελευταίο αντίο λένε οικογένειά, οι συγγενείς, οι φίλοι, αλλά και όλη η Ελλάδα στον συγκυβερνήτη του F – 4 Φάντομ, που συνετρίβη στην Ανδραβίδα, Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα. Η εξόδιος ακολουθία του άτυχου υποσμηναγού ξεκίνησε στις 10:30 στο Πικέρνι Αρκαδίας, στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία.

Στην εκκλησία κατέφθασε από νωρίς πολύς κόσμος, ενώ εκεί βρίσκονται και τα δεκάδες στεφάνια που έχουν στείλει οι συγγενείς, οι φίλοι, ο πολιτικός κόσμος, αλλά και η στρατιωτική ηγεσία.

Το παρών στην κηδεία του άτυχου συγκυβερνήτη του μοιραίου F – 4 Φάντομ που συνετρίβη στην Ανδραβίδα, δίνει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία. Το newsit.gr είναι εκεί και καταγράφει όλες τις εικόνες στην τελετή.

Στην εκκλησία είναι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αλλά και πλήθος πολιτικών και μελών των ενόπλων δυνάμεων.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, έφτασε το ναό κρατώντας στο χέρι της ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Φυσικά είναι εκεί και πλήθος απλού κόσμου, που θέλησε να αποχαιρετήσει τον άτυχο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας, που έχασε τη ζωή του μαζί με τον κυβερνήτη του F – 4 Φάντομ, σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη, όταν το μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη σε θαλάσσια περιοχή στην Ανδραβίδα τη Δευτέρα (30.01.2023).

Όταν το φέρετρο με τη σορό του άτυχου υποσμηναγού έφτασε στο ναό, όλος ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ άρχισε να φωνάζει: «Αθάνατος»! Την ατμόσφαιρα οδύνης… έσκιζε η σπαρακτική φωνή του πατέρα του, που φώναζε: «Παιδί μου»!

Διαφήμιση - Advertisement