Διαφήμιση - Advertisement
Νίκος Κοκλώνης: Εμείς εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τακτ – Στο τέλος θα σας μιλήσω ως.. - Gkourou.com Νίκος Κοκλώνης: Εμείς εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τακτ – Στο τέλος θα σας μιλήσω ως..

Νίκος Κοκλώνης: Εμείς εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τακτ – Στο τέλος θα σας μιλήσω ως..


Διαφήμιση - Advertisement

 


«Εμείς εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τακτ» δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης στην έναρξη του J2US, στην πρώτη εμφάνισή του μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων για την υπόθεση που ερευνά η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Ο παρουσιαστής του σόου, τόνισε ότι η γιορτή του Σαββάτου θα παραμείνει γιορτή και προανήγγειλε νέες δηλώσεις του στο τέλος της εκπομπής, λέγοντας πως «στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας».

«Καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. J2US, τέτοιο πάρτι δεν θα ξαναβρείτε πουθενά και είμαστε καλώς ή κακώς η γιορτή του Σαββάτου και θα παραμείνει γιορτή. Γιατί είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μαζί σας το πιο ξέφρενο βράδυ της αποκριάς. Το Σαββατοκύριακο, βέβαια, του καρναβαλιού ξεκίνησε για εμάς νωρίτερα, εμείς όμως εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τακτ» τόνισε ο παρουσιαστής.

«Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας. Τώρα έχουμε πάρτι, είμαι παρουσιαστής και έχουμε και 18 ζευγάρια μαζί με τον Τόνι Σφήνο και πολλά πολλά ακόμα» είπε ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του J2US.


Διαφήμιση - Advertisement