Διαφήμιση - Advertisement
Είπε το μεγάλο «ναι» κι επιστρέφει: Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια που μπαίνει στο Survivor - Gkourou.com Είπε το μεγάλο «ναι» κι επιστρέφει: Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια που μπαίνει στο Survivor

Είπε το μεγάλο «ναι» κι επιστρέφει: Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια που μπαίνει στο Survivor


Διαφήμιση - Advertisement

 


Δεν σταματούν οι εκπλήξεις της παραγωγής στο «Survivor All Star». Το ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου και ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό που παρακολουθεί τις εξελίξεις με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η παραγωγή συνεχίζει, πάντως, να προσεγγίζει παλαιότερους παίκτες προκειμένου να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομήνικο και να συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου να ετοιμάζει βαλίτσες για την Καραϊβική.

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις προκειμένου να είναι έτοιμη για να ανταπεξέλθει.

Σημειώνεται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν τονωτικές ενέσεις στο ριάλιτι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη για την εκπομπή «Πρωινό μας» πρόκειται για τους Γιώργο Κόρομι, Κρις Σταμούλη και Ρία Κολοβού εκ των οποίων ο πρώτος θα ενταχθεί στην ομάδα των «Διασήμων» και οι άλλοι δύο στους «Μαχητές».

Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγό έδωσε τελικά και ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής, που είδε τη δημοφιλία του να εκτοξεύεται μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, αναμένεται να πετάξει για Καραϊβική μετά την επιστροφή του από την Αυστραλία.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία. 

Ανατροπή! Δείτε ΕΔΩ(gkourou.com) ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος


Διαφήμιση - Advertisement