Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 7/1: Αποχώρηση την Τετάρτη - Ποιοι φλερτάρουν με την έξοδο; - Gkourou.com Survivor Spoiler 7/1: Αποχώρηση την Τετάρτη - Ποιοι φλερτάρουν με την έξοδο;

Survivor Spoiler 7/1: Αποχώρηση την Τετάρτη - Ποιοι φλερτάρουν με την έξοδο;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Κάποιος ή κάποια θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής πριν καλά - καλά προλάβει να... προσγειωθεί στον Αγιο Δομίνικο και τα στοιχήματα για την ταυτότητα των υποψηφίων δίνουν και παίρνουν.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν δίνει περίοδο χάριτος και εβδομάδα προσαρμογής στους παίκτες και αυτό σημαίνει πως με το καλημέρα θα δούμε τη διεξαγωγή αγωνισμάτων κατάκτησης ασυλιών και ανάδειξη υποψηφίων προς αποχώρηση στη συνεδρίαση του Συμβουλίου του Νησιού.

Εκτός απροόπτου, λοιπόν, την Τρίτη θα δοθεί η σκυτάλη στο τηλεοπτικό κοινό και θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την επιλογή του παίκτη ή της παίκτριας που την Τετάρτη θα αποχωρήσει από το Survivor All Star.

Ποιοι είναι φαβορί για να βγουν με το καλημέρα στον τάκο; Ασημακόπουλος, Κονδυλάτος, Μαρτίκας και Βρισηΐδα θα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, αν βέβαια δεν προκύψουν με το καλημέρα περίεργες συμμαχίες και κινηθούν οι επιλογές με αγωνιστικά κριτήρια.

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ(gkourou.com) ποια ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνισμα της Κυριακής 8/1


Διαφήμιση - Advertisement