Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 30/1: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση - Gkourou.com Survivor Spoiler 30/1: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor Spoiler 30/1: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Η  εβδομάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά για τους Κόκκινους στο Survivor All Star, οι οποίοι στο αγώνισμα που παρακολουθήσαμε χθες Κυριακή επικράτησαν άνετα των Μπλε με 10-2.

Έτσι κατέκτησαν την πρώτη ασυλία και ανάγκασαν τους παίκτες των Μπλε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη του ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Η κάλπη των μαχητών τελικά έβγαλε ως υποψήφιο των Κρις Σταμούλη.

Σήμερα, Δευτέρα, οι δυο ομάδες επιστρέφουν στους στίβους μάχης για να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία μέσα από ένα ακόμα σκληρό αγώνισμα. 

Όπως βλέπουμε και στο trailer του αποψινού επεισοδίου, οι εντάσεις στην καλύβα των Μπλε συνεχίζονται εν όψει και του κρίσιμου αγωνίσματος.

Πάμε τώρα σε αυτό που περιμένετε όλοι!

Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία;

Οι Διάσημοι είναι πανίσχυροι, το βλέπουν σοβαρά αυτήν την εβδομάδα και το αποδεικνύουν και στο επεισόδιο της Δευτέρας, κατακτώντας τη νίκη και οδηγώντας ξανά τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού για να βγάλουν ακόμα δύο υποψηφίους -τρεις συνολικά με τον Σταμούλη- για αποχώρηση. 

 Ποιος πάικτης είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση;

Τρίτος υποψήφιος από την ομάδα των Μαχητών, ο «μισθοφόρος», Κώστας Αναγνωστόπουλος.  

Βόμβα! Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης είναι ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Survivor -  Αποκάλυψη ''ΒΟΜΒΑ'': Δύο γυναίκες  συναντιούνται κρυφά στην… γνωστή καλύβα του Survivor


Διαφήμιση - Advertisement