Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 29/1: Οριστικό! Το φαβορί βγαίνει τελικά στον τάκο - Gkourou.com Survivor Spoiler 29/1: Οριστικό! Το φαβορί βγαίνει τελικά στον τάκο

Survivor Spoiler 29/1: Οριστικό! Το φαβορί βγαίνει τελικά στον τάκο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Νέο επεισόδιο Survivor All Star απόψε. Η αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα καθώς και η μετέπειτα αντίδραση του Μάριου Πρίαμου φαίνεται να αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης στις παραλίες.

Η Μαριαλένα παίρνει ξεκάθαρα θέση υποστηρίζοντας πως η προσωπική ζωή του καθενός δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού.

Η εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο ξεκινά απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ με τον πρώτο αγώνα ασυλίας ο οποίος συνοδεύεται από έπαθλο φαγητού. Κόκκινοι ή Μπλε θα επικρατήσουν στο αγώνισμα; 

Δείτε ΕΔΩ το trailer

Πάμε τώρα σε αυτό που περιμένετε όλοι!

Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο και την 1η ασυλία;

Οι Διάσημοι κατακτούν σήμερα την πρώτη ασυλία και στέλνουν τους Μαχητές για μια ακόμη φορά ως ηττημένους στο Συμβούλιο του Νησιού, να ψηφίσουν τον πρώτο τους υποψήφιο για αποχώρηση. 

Ποιος παίκτης είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση;

Οι τελευταίες πληροφορίες επιβεβαιώνουν το αυτονότητο: ότι δηλαδή ο Κρις Σταμούλης, ο παίκτης που θεωρείται ξεκάθαρο φαβορί για υποψηφιότητα με βάση τόσο τις χαμηλές αγωνιστικές του επιδόσεις όσο και τις χλιαρές σχέσεις με τους συμπαίκτες του, βγαίνει τελικά στον τάκο από την υπόλοιπη ομάδα.

 Δείτε  ΕΔΩ(gkourou.com) ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement