Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 29/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία - Gkourou.com Survivor spoiler 29/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Survivor spoiler 29/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το αυριανό  τρέιλερ του Survivor All Star ξεκινάει με το "παράπονο" της Αφροδίτης, η οποία όπως είπε, η Καρολίνα πλάνταξε στο κλάμα όταν αποχώρησε, ενώ από την άλλη ο Μάριος, δεν έριξε ούτε μισό δάκρυ! Όπως μάλιστα ήταν αναμενόμενο, ξεκίνησαν οι ψίθυροι στους Μπλε για την σχέση της με τον Μπο, με την Στέλλα χαρακτηριστικά να βγαίνει μπροστά και να το λέει, με την Μαριαλένα να γίνεται έξαλλη και να προσβάλλεται, μιας και σε κανέναν δε πρέπει να αφορά η προσωπική ζωή του άλλου.

Εκτός από τις καλύβες, όμως, χαμός θα γίνει και στο συμβούλιο του νησιού, μιας και ο Σπύρος κατηγορεί ενώπιων όλων τον Ηλία Γκότση, πως παρόλο που είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες, συνεχώς διαλέγει τους πιο αδύναμους για να αγωνιστεί!

Δείτε ΕΔΩ το trailer

Πάμε τώρα σε αυτό που περιμένετε όλοι!

Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο και την 1η ασυλία;

Πρώτες πληροφορίες του gkourou.com είναι ότι η Κόκκινη  ομάδα θα κατακτήσει το έπαθλο και την 1η ασυλία.

Θα επανέλθουμε σε λίγο ΕΔΩ(gkourou.com) με το οριστικό spoiler για το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία αλλά και το ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση.

Διαφήμιση - Advertisement