Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 25/1: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Gkourou.com Survivor spoiler 25/1: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Survivor spoiler 25/1: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Οι συναντήσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, του Σάκη Κατσούλη, της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου έγιναν για ακόμη ένα συμβούλιο έντονο αντικείμενο συζήτησης στο Survivor All Star.

Οι παίκτες φαίνεται να αντιδρούν με τις τελευταίες εξελίξεις με τις αντιπαραθέσεις να δίνουν και να παίρνουν. Μέσα σε αυτό το ντόμινο εξελίξεων πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor ψηφίστηκε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος ένιωσε μια αδικία με βάση την απόδοσή του.

Στο χθεσινό συμβούλιο και μετά την ήττα των Διασήμων, η κάλπη έδειξε πως ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, τόσο λόγω της μειωμένης του απόδοσης στα αγωνίσματα όσο και λόγω των συγκρούσεων που πυροδοτεί.

Ενώ στο επεισόδιο της Τρίτης ακολούθησε το τρίτο αγώνισμα για την ασυλία με τους Κόκκινους και τους Μπλε να βάζουν στην άκρη τα προβλήματα που προέκυψαν, αφού κάθε τους λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Η Μπλε ήταν η ομάδα που έχασε κι έτσι έβγαλε στον τάκο άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα Καλύβα. 

Ποιος παίκτης αποχωρεί οριστικά από το Survivor;

Αν και όλα τα spoiler εκτός απο εμάς έδιναν σαν φαβορί αποχώρησης τον Τάκη Καραγκούνια τελικά η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα που για μια ακόμη φορά μόνο εμείς το προβλέψαμε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδιζει σήμερα.  


Διαφήμιση - Advertisement