Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Ήρθαν στα χέρια Καρολίνα και Ασημίνα - Τις χώρισε η παραγωγή - Gkourou.com Survivor All Star: Ήρθαν στα χέρια Καρολίνα και Ασημίνα - Τις χώρισε η παραγωγή

Survivor All Star: Ήρθαν στα χέρια Καρολίνα και Ασημίνα - Τις χώρισε η παραγωγή


Διαφήμιση - Advertisement

 


Εντάσεις και αναταραχές έχει φέρει στις παραλίες των Survivors το ειδύλλιο μεταξύ Καρολίνας και Μάριου Πρίαμου, καθώς πέρα από το γεγονός ότι είναι δεσμευμένοι εκτός παιχνιδιού με άλλους, παραβίασαν και κανόνες εντός του ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά το βίντεο που τους δείχνει να φιλιούνται μέσα στο δάσος απομονωμένοι από όλους, προέκυψαν αντιδράσεις από τους παίκτες στο Survivor All Star.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως έχει ξεσπάσει κόντρα μεταξύ της Καρολίνας και της Ασημίνας, καθώς η τελευταία είναι έξαλλη με αυτό που έχει συμβεί με τον Πρίαμο.

Αντίστοιχα, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Μπάρτζης έχουν πετάξει τα καρφιά τους μπροστά στην κάμερα, ενώ στο συμβούλιο αναμένεται να γίνει μεγάλο σούσουρο.

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Γεια σου», μετά το συμβούλιο του νησιού η Καρολίνα Καλύβα θα τσακωθεί άσχημα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, περιστατικό που όπως ανέφεραν κόπηκε στο μοντάζ και δεν θα το παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, χρειάστηκε να τις χωρίσουν οι υπόλοιποι παίκτες αλλά και η παραγωγή.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement