Διαφήμιση - Advertisement
«Φως στο Τούνελ»: Μαρτυρία «βόμβα» για τον Μάριο Παπαγεωργίου - Gkourou.com «Φως στο Τούνελ»: Μαρτυρία «βόμβα» για τον Μάριο Παπαγεωργίου

«Φως στο Τούνελ»: Μαρτυρία «βόμβα» για τον Μάριο Παπαγεωργίου


Διαφήμιση - Advertisement

 


«Φως στο Τούνελ»: Ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της εκπομπής της η Αγγελική Νικολούλη και αφορούσε στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου την έβαλε σε σκέψεις

Επέστρεψε μετά από ένα μήνα η Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» σε μία νύχτα γεμάτη μυστήριο, καθώς για ακόμη μία Παρασκευή υπόσχεται να ρίξει φως σε πολύκροτες υποθέσεις που έχουν σοκάρει το πανελλήνιο και απασχολούν τις Αρχές.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη, φαίνεται να την έβαλε σε σκέψεις. Στο στούντιο έφτασαν πληροφορίες για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου.

«Πάμε δηλαδή στον χώρο των φυλακών, που έχει ‘αγιόπαιδα’ που κάποια στιγμή αποφασίζουν να μιλήσουν. Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου, τόσα χρόνια μετά», είπε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε:

«Ευχαριστούμε εσάς που θέλατε να έχετε την επαφή για να μας πείτε αυτά τα ‘ιδιαίτερα’. Και επειδή ξέρω και κάποια πράγματα, από αυτόν τον υπέροχο κόσμο των φυλακών, αυτό που λέτε το είχε ακούσει, αλλά κανείς δεν είχε βγει να το επιβεβαιώσει. Δεν έβγαινε μπροστά, εσείς τολμάτε;».

«Αυτά έχει η ζωντανή εκπομπή. Μπαίνεις σε ένα θρίλερ και ξαφνικά εσείς που βλέπετε την περιπέτεια που ζει μια οικογένεια ή κάτι που απασχολεί την κοινωνία, αποφασίζετε να μιλήσετε για κάτι που γνωρίζετε, που είχε συμβεί παλιότερα και δεν είχατε μιλήσει ποτέ. Αυτό είναι το σημαντικό, γι’ αυτό θαυμάζω εσάς τους τηλεθεατές που γίνεστε μάρτυρες και ρίχνετε φως σε τέτοια σκοτάδια. Έτσι έχουν βγει υποθέσεις και υποθέσεις όλα αυτά τα 28 χρόνια, γι’ αυτό σας αγαπάω και σας θαυμάζω, που κάνετε στην άκρη τον κίνδυνο», κατέληξε η δημοσιογράφος.


Διαφήμιση - Advertisement