Διαφήμιση - Advertisement
Παγιδευμένοι: Η Άννα χωρίζει τον Δημήτρη και η Λίνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας - Gkourou.com Παγιδευμένοι: Η Άννα χωρίζει τον Δημήτρη και η Λίνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Παγιδευμένοι: Η Άννα χωρίζει τον Δημήτρη και η Λίνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας


Διαφήμιση - Advertisement

 


Δύο μήνες μετά τη διακοπή τους, οι «Παγιδευμένοι» επιστρέφουν και πιάνουν το νήμα της ιστορίας από τη σκηνή που αλλάζει οριστικά τη σχέση της Άννας και του Δημήτρη.

Όμως, τα όσα ακολουθούν το χωρισμό τους είναι ακόμα πιο συγκλονιστικά!

Μετά την εξομολόγηση της Άννας, που παραδέχτηκε στον Δημήτρη τα αισθήματά της και του ζήτησε να είναι μαζί, εκείνος λυγίζει. Το μόνο που θέλει είναι να την αγκαλιάσει, αλλά το μεγάλο μυστικό που υπάρχει ανάμεσά τους -ένα μυστικό που και ο ίδιος δεν τόλμησε τόσο καιρό να της αποκαλύψει- δεν τον αφήνει. Αναγκάζεται λοιπόν να της πει την αλήθεια: ο πατέρας του ήταν υπεύθυνος για τη φυλάκιση του δικού της πατέρα, έξι χρόνια πριν. Η Άννα δεν πιστεύει στα αφτιά της. Τρέχει αμέσως να βρει τον Σπύρο και να του μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο.

Και αυτήν τη φορά δεν θα μπορέσει να συγκρατηθεί. «Πού ήταν τότε η τιμιότητά σου; Με κοίταζες στα μάτια, μου μιλούσες υποτιμητικά, ενώ είχες καταστρέψει τη ζωή της οικογένειάς μου. Στερηθήκαμε τον πατέρα μας όταν τον είχαμε περισσότερο ανάγκη. Έχεις σκεφτεί ότι, αν τον είχαμε κοντά μας, η Μυρτώ μπορεί να ζούσε σήμερα; Θα λογοδοτήσεις για ό,τι έκανες και θα φροντίσω εγώ για αυτό. Θα στερηθείς και εσύ τα παιδιά σου όπως στερήθηκε εμάς ο πατέρας μας», του λέει και φεύγει οργισμένη. Όμως, στην πόρτα στέκεται η Δάφνη, η οποία έχει ακούσει τα πάντα και, κλαίγοντας, της ζητά να μην αφήσει τον μπαμπά της να πάει στη φυλακή.

Η Άννα την αγκαλιάζει και φεύγει, ενώ ο Δημήτρης τρέχει πίσω της. Προσπαθεί να της εξηγήσει γιατί δεν της είπε τόσο καιρό την αλήθεια, όμως ξέρει ότι είναι πολύ πληγωμένη για να τον ακούσει. «Νομίζεις ότι για μένα ήταν εύκολο; Ότι εγώ δεν σε ερωτεύτηκα; Στην αρχή νόμιζα ότι θα βρίσκαμε το δολοφόνο και ο καθένας θα συνέχιζε το δρόμο του, όμως κάθε μέρα που περνούσε έμπαινες όλο και πιο βαθιά στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Δεν ήθελα να σε χάσω. Και τώρα δεν θέλω να σε χάσω. Μη φύγεις», της λέει δακρυσμένος, όμως η Άννα φεύγει. Θα ζητήσει εξηγήσεις και από τον Ανδρέα, θεωρώντας ότι και εκείνος ήξερε την αλήθεια, γρήγορα όμως θα καταλάβει ότι δεν είχε ιδέα.

Ο Ανδρέας προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στάση του Δημήτρη, όμως η Άννα φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις της. Το επόμενο πρωί περιμένει αυτόν και τον Σπύρο έξω από το σπίτι τους. Ανακοινώνει στον Σπύρο πως δεν πρόκειται να τον καταγγείλει για να μην πληγώσει τη Δάφνη και στη συνέχεια δίνει στον Δημήτρη την αίτηση διαζυγίου. «Δεν θέλω πια το όνομά μου να βρίσκεται δίπλα στο δικό σας», του λέει και όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει ανάμεσά τους πριν καλά καλά αρχίσουν. Όμως φυσικά δεν είναι έτσι...

Ο Άγγελος δηλητηριάζεται στο κελί του

Ενώ η διορία που έχει δώσει σε όλους ο Άγγελος φτάνει στο τέλος της, η ένταση ανεβαίνει και όλοι οι «στόχοι» του φτάνουν ένας ένας στα άκρα. Ο Θοδωρής προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει έναν τρόπο για να διαφύγει στο εξωτερικό, αλλά ο Γεράσιμος τον καθησυχάζει λέγοντάς του ότι θα τακτοποιήσει ο ίδιος το θέμα με το οποίο τον απειλεί ο μικρός Χατζής. Ο Άκης, ο οποίος τον βοηθά, κρύβει το δικό του μυστικό, ενώ η Κατερίνα, μην αντέχοντας στην ιδέα ότι μετά τον Δημήτρη θα χάσει και τη δουλειά της, πιέζει τον Σταύρο να βρει έναν τρόπο για να τη σώσει.

Όσο για τον Ανδρέα, σοκαρισμένος ακόμη από την αποκάλυψη ότι έχει μια έφηβη κόρη την ύπαρξη της οποίας δεν φανταζόταν καν, λέει στη Νατάσα ότι ξέρει την αλήθεια και απαιτεί να την αποκαλύψει η ίδια στη Δανάη. Και μέσα σε όλα αυτά, η Κλειώ συνεχίζει να κινεί τα νήματα παίζοντας το παιχνίδι του ανιψιού της, το οποίο όμως αποδεικνύεται πολύ επικίνδυνο ακόμα και για τον ίδιο... Ένα βήμα πριν καταστραφούν όλα όσα έχτισε, ο Αλέκος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να σώσει την καριέρα του και επισκέπτεται ο ίδιος το γιο του στη φυλακή. Όμως ούτε τώρα καταφέρνει να τον κάνει να αλλάξει απόφαση. Όλοι δείχνουν να οδεύουν στην καταστροφή, όταν ένα απροσδόκητο γεγονός αλλάζει τα πάντα! Ο Άγγελος παραλαμβάνει μέσα στη φυλακή ένα πακέτο που περίμενε με αγωνία. Πρόκειται για το βιβλίο της Μαργαρίτας Βατατζή, το οποίο αρχίζει αμέσως να ξεφυλλίζει. Και λίγα λεπτά μετά, πέφτει αναίσθητος στο κελί του.

Η Λίνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Ενώ γίνονται όλα αυτά, η Άννα και ο Δημήτρης συναντιούνται ξανά, με αφορμή μια υπόθεση που έχουν αναλάβει από κοινού. Η Άννα θεωρεί ότι η Θάλεια κάνει επίτηδες κακό στο παιδί της και αυτήν τη φορά ο Δημήτρης την πιστεύει. Οι δυο τους μαζί προσπαθούν να την προλάβουν πριν να είναι αργά για το μικρό, όταν μια νέα τραγωδία χτυπά την οικογένεια Ροδίτη. Η Λίνα κερδίζει τον αγώνα κολύμβησης στον οποίο συμμετείχε, όμως δεν προλαβαίνει να πανηγυρίσει καθώς ένα απειλητικό σημείωμα φτάνει στα χέρια της. Κάποιος γνωρίζει ότι έκανε χρήση αναβολικών και αυτό δεν μπορεί να το αντέξει. Προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της και ο Νίκος με τη Χρύσα τη βρίσκουν σχεδόν ετοιμοθάνατη και την τρέχουν στο νοσοκομείο. Εκεί θα μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση και ο Άγγελος, ο οποίος δηλητηριάστηκε μέσα στη φυλακή, χωρίς κανείς να μπορεί να φανταστεί ποιος το έκανε.

Όλοι όσοι εκβίαζε όμως θα τον ήθελαν νεκρό και, άρα, θεωρούνται αυτομάτως ύποπτοι. Ενώ ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να σώσει τον Θοδωρή και η Κατερίνα καταφέρνει, με τη βοήθεια του Μάρκου, να φύγει από το σπίτι του αδελφού της, ο Δημήτρης αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Σταύρο τη λίστα με τα ονόματα όσων είχε βάλει στο στόχαστρο ο Άγγελος. Η Άννα, από την πλευρά της, συναντά την Κλειώ και-τη φέρνει προ των. ευθυνών της για τη βοήθεια που έχει προσφέρει μέχρι τώρα στον ανιψιό της. Τώρα πια αυτή, ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας πρέπει να συνεργαστούν ξανά για να βρουν ποιος προσπάθησε να σκοτώσει το δολοφόνο της Μυρτώς...

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV


Διαφήμιση - Advertisement