Διαφήμιση - Advertisement
Σταύρος Θεοδωράκης: Αποκάλυψε πώς διαγνώστηκε τυχαία με επιθετική μορφή καρκίνου - Gkourou.com Σταύρος Θεοδωράκης: Αποκάλυψε πώς διαγνώστηκε τυχαία με επιθετική μορφή καρκίνου

Σταύρος Θεοδωράκης: Αποκάλυψε πώς διαγνώστηκε τυχαία με επιθετική μορφή καρκίνου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το πώς διαγνώστηκε τυχαία με επιθετική μορφή καρκίνου αποκάλυψε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος μίλησε και για τον πατέρα του, τα παιδικά του χρόνια αλλά και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ και στο «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4», ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε σχετικά με την περιπέτεια υγείας του: «Ήρθε πάρα πολύ απότομα. Έχει πλάκα, δεν το έχω ξαναπεί. Έκανα ως αρχηγός περιοδεία στο Γενικό Ναυτικό Νοσοκομείο και μου λέει ένας γιατρός νεαρός ”να κάνουμε ένα τεστ;” και του λέω ”άσε ρε φίλε”. Μου λέει ”έχεις κάνει PSA τώρα τελευταία;” του λέω ”δεν ξέρω τώρα, άσε με”. Με παίρνει σχεδόν βίαια, παρακαλετά βίαια και με πάει. Με παίρνει την επόμενη ημέρα το πρωί και μου λέει ”μπορείτε να έρθετε ξανά να κάνετε την εξέταση γιατί έχει γίνει λάθος, είναι ένα νούμερο που δεν μπορεί να υπάρχει” και εκεί έγιναν όλα τα υπόλοιπα. Ήταν ένας καρκίνος πολύ επιθετικός, αλλά όλα καλά είναι καλά».

Όπως εξήγησε, είχε ήδη βιώσει την απώλεια του πατέρα του. «Είχα πληγωθεί από τον θάνατο του πατέρα μου. Πότε δεν ήμουν στα σύννεφα. Είχα μια σχέση με τον θάνατο. Ήξερα ότι είναι κάτι που υπάρχει εκεί στη γωνία και μας απειλεί όλους… Δεν έχω καταφέρει να αλλάξω αυτό το μόνιμο άγχος που έχω για την ζωή μου», πρόσθεσε.


Διαφήμιση - Advertisement